Emlékezetes szilveszterek (VIDEÓKKAL)

Valószínűleg mindenkinek élénken élnek emlékezetében meghatározó szilveszteri bulik, programok, műsorok, amelyek jellemzik életünk egy-egy korszakát. Most olyan szilveszteri felvételekből nyújtunk át egy csokorra valót, amelyek valamiért emlékezetesek maradtak számunkra - vagy éppen a nagyvilág számára.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. december 28. czefernek.lena

Valószínűleg mindenkinek élénken élnek emlékezetében meghatározó szilveszteri bulik, programok, műsorok, amelyek jellemzik életünk egy-egy korszakát. Most olyan szilveszteri felvételekből nyújtunk át egy csokorra valót, amelyek valamiért emlékezetesek maradtak számunkra – vagy éppen a nagyvilág számára.


London 2012

Az olimpia évét hozta az angoloknak a 2012-es, amelyet kellő intenzitással ünnepeltek meg a szigetország fővárosának lakói a Temze partján, a London Eye és a Big Ban árnyékában.

Kiribati 2000

 

A Földön elsőként az Óceániában található, Magyarországnál 110-szer kisebb szigetcsoport ünnepelheti az újévet minden évben – magyar idő szerint délután 1 órakor. Itt éppen az ezredfordulót éljenzik hagyományos módon!

Rio de Janeiro 2011

A világ egyik legnagyobb szilveszteri bulija minden bizonnyal Rio de Janeiroban zajlik, a csodálatos Copacabana tengerparton. Ezt minden évben érdemes megnézni!

Róma, Párizs, Madrid, Berlin 1999

Minden bizonnyal a világ egyik legnagyobb szenzációja volt a 2000-es év eljövetele, amely a Föld több országában hatalmas ünneplés kísért. Nézzük meg, hogyan nézett ki mindez Rómában, Párizsban, Madridban vagy éppen Berlinben!

New York 2009

Bizonyára sokan látták tavaly a Szilveszter éjjel című filmet…nos, Amerikában valóban olyan az újév, mint ahogyan azt a hollywood-i rendezők bemutatták nekünk: lelkes, interjúra bármikor kapható tömeggel, éjfélkor lecsúszó óriási gömbbel, csókolódzó párokkal a Time Square-en…

Magyarország 1985

 

Hofi 1985-ös szilveszteri műsora A szomjas magyar alkoholisták javára emblematikus részévé vált a magyar kultúrának. Ki ne emlékezne rá, mikor másnap szánkózás közben mindenki azt énekelte: Piál a fööööld…