Érkezik az újabb EDDA-baba?

Az Edda zenészein nem fog az idő, a 61 éves Pataky Attila nemrég jegyezte el fiatal kedvesét, az 50 esztendős Gömöry Zsolt és felesége őszre várják újabb gyermeküket, s minden jel arra utal, a 47 éves Kicska László új szerelme is babát vár - írja a Best Magazin.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. augusztus 01. bencze.aron

Az Edda zenészein nem fog az idő, a 61 éves Pataky Attila nemrég jegyezte el fiatal kedvesét, az 50 esztendős Gömöry Zsolt és felesége őszre várják újabb gyermeküket, s minden jel arra utal, a 47 éves Kicska László új szerelme is babát vár – írja a Best Magazin.


A rock nem csak örök és elpusztíthatatlan, hanem fiatalít is, az Edda ötven körül, vagy azon jóval túl járó tagjai szerelmesek, akár a tinédzserek, esküvőt terveznek, babát várnak. Fürdik a boldogságban Pataky Attila, aki három együtt töltött év után nemrég megkérte kedvese kezét. Az énekes és Orsi az esküvőt, míg az Edda billentyűse, Gömöry Zsolt és felesége a babájukat várják már nagyon. „A feleségem hónapokig kérdezgette, mit kérek a születésnapomra, rávágtam: egy újabb gyereknek örülnék a legjobban” – mesélte boldogan a zenész, akinek felesége, Réka októberben szülhet.