És valami elvetemült ismét nyilvános helyen mert szoptatni…!

Ez a fiatal anya, aki a Twitteren Vaguechera felhasználónévvel van jelen, a Victoria and Albert Múzeumban szoptatta egyéves kisfiát. Mint írja: "Egy nanoszekundumig kivillant a mellbimbóm szoptatáskor a V&A Múzeum udvarán, és megkértek, hogy takarjam el magam. Meg vagyok hökkenve..."

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
szoptatás
2017. augusztus 22. Hojdák Annamária

A helyzet azért is komikus, mert a Victoria and Albert Múzeum tele van olyan műalkotásokkal a világ minden részéről, amelyek fedetlen keblű nőket ábrázolnak. “Vaguechera”, ha már ott volt, lefotózta némelyiküket, és vicces kommenttel látta el:

 

“Elnézést, hölgyem, megtenné, hogy eltakarja a mellét ezzel a maszkkal, míg szoptat?”

 

“Kidoblak ebből a múzeumból a meztelen melleddel!” “De márványból vagyok!” “Ja, bocsánat, akkor minden rendben.”

 

“Ezek a pucér mellek mind elriasztják az embereket az evéstől”

 

“Vaguechera” eredeti bejegyzését már 7500-an osztották tovább. A múzeumra persze elég rossz fényt vet az eset; az intézmény, majd az igazgató is kiposztolta bocsánatkérését, és biztosítottak mindenkit, hogy szabad a múzeum területén szoptatni.

A reakciók persze most is különbözőek: sokan támadják a hölgyet, és hangsúlyozzák, hogy nem szeretnek nyilvános helyen szoptatást látni. De mi a Családhálónál azért reménykedünk, hogy minden ilyen hír segít abban, hogy a szoptatás bárhol természetes lehessen.