Esküvőre készül a nők bálványa?

Cristiano Ronaldo múlt hónapban saját magát leplezte le, amikor egy rajongója e-mailjét véletlenül az összes ismerősének körbeküldte, de úgy látszik, kedvese, Irina Sajk megbocsátott neki - írja a Bors. 

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. november 20. bencze.aron

Cristiano Ronaldo múlt hónapban saját magát leplezte le, amikor egy rajongója e-mailjét véletlenül az összes ismerősének körbeküldte, de úgy látszik, kedvese, Irina Sajk megbocsátott neki – írja a Bors.


A bulvárlap cikkében emlékeztet, Ronaldónak egy holland hölgyrajongója küldött e-mailt aktfotókkal mellékelve, és a focista, ahelyett, hogy kitörölte volna az üzenetet, a telefonjában található összes címre – Irina Sajkéra is – továbbküldte. A kínos eset óta a pár nem mutatkozott együtt, azonban néhány napja egy díjátadón már ismét együtt feszítettek.

A Bors kitér arra is, hogy kapcsolatuk olyannyira rendeződött, hogy ismerősök szerint az esküvőt tervezgetik. Idén Valentin napján már, ugye, eljegyezték egymást, vagyis a szándék mindkettejük részéről megvan. Már csak azt kell eldönteni, hogy legyen a nász, Ronaldo anyja, Dolores Madeirára szavaz, a labdarúgó valami különleges helyszínről álmodozik.