Ezek a magyar és külföldi sztárok várnak babát 2017-re

Mindannyian reménykedünk benne, hogy nagyszerű dolgok várnak ránk a 2017-es évben, de sok sztár biztos lehet ebben, hiszen idén fog megszületni a gyerekük – többeket ráadásul először ér utol a gyermekáldás, így ők minden bizonnyal duplán izgatottak. Hazai és külföldi kismamákat listáztunk.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
színek
2017. január 14. Origo

A Popsugar összeállításában több mint egy tucat várandós hírességet gyűjtött össze, akik valamikor a közeli vagy távolabbi jövőben fognak szülni, de mind még az idén. Cikkünk 2. oldalán a babát váró magyar hírességet gyűjtöttük össze.

A bájos francia színésznőt, Marion Cotillard-t hiába vádolták meg rossz nyelvek azzal, hogy megcsalta élettársát, Guillaume Canet-t Szövetségesek-beli kollégájával, az épp válófélben lévő Brad Pitt-tel, ő csodálatosan vágott vissza a trolloknak: bejelentette, hogy épp második gyermeküket várják a francia színész-rendezővel.

Szintén második gyermekével viselős Natalie Portman, aki a vasárnap tartott Golden Globe-gálán meg is mutatta pocakját. A sztár hasának méretéből arra következtetünk, hogy Benjamin Millepied koreográfusnak nem kell már sokáig várnia arra, hogy kétszeres apa legyen. Ugyanebben a cipőben jár a Sherlock sztárja, Benedict Cumberbatch is, aki feleségével, Sophie Hunterrel múlt októberben jelentette be a második baba érkezésének hírét.

A cikk itt folytatódik!