Felháborító! – valódi sztriptíz a kisgyerekek karácsonyi ünnepségén

Amikor belebotlottunk a neten ebbe a videóba, nem akartunk hinni a szemünknek. Egy karácsonyi kisgyerekeknek rendezett ünnepségen a "kifutó" egy idő után átalakul és a 8-10 éves gyerekek előtt egy mikulásos szerelésbe öltözött nő lejt sztriptíz táncont.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2013. január 04. Paulik András

Amikor belebotlottunk a neten ebbe a videóba, nem akartunk hinni a szemünknek. Egy karácsonyi kisgyerekeknek rendezett ünnepségen a “kifutó” egy idő után átalakul és a 8-10 éves gyerekek előtt egy mikulásos szerelésbe öltözött nő lejt sztriptíz táncont.


Békésen készülődnek a holland településen, hogy megünnepeljék a karácsonyt, amely rencezvény elsősorban a gyerekek szórakoztatására épül(ne).

A program divatbemutatóval indul, amelyen gyerekek és felnőttek is részt vettek.

A videó tanúsága szerint “gondoskodtak” a felnőttek jókedvéről is, amikor a kamera az asztalon hagyott megannyi sörösüveget rögzítette. Ekkor már kódolva vol, hogy valami baj is történhet az eseményen.

Az alábbi részleten láthatjuk, hogy a “színpadot” szinte csak kisgyerekek veszik körül, akik figyelik a produkciókat. Ezért is olyan rémisztő, hogy a következő pillanatban egy ledér nőszemély Mikulás-jelmezben egy sztriptíz táncot lejt el a megszeppent gyerekek előtt.

Reméljük soha, sehol nem ismétlődik meg ez a szégyenletes esemény, amely nem csak a karácsony szentségét rombolhatja le, de a kisgyerekekre is olyan hatással lehet, amely kiszámíthatatlan következményekkel járhat.

És akkor íme a felháborító videó: