Fellázadt Tom Cruise ellen a fia!

Tom Cruise-nak elmérgesedett a viszonya a családtagjaival. Már nemcsak a feleségével és a nagylányával jutott mélypontra a viszonya, de a tizenhat éves fia is fellázadt ellene, és napról napra elszántabban dacol az apjával - írja a Best magazin.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. november 24. bencze.aron

Tom Cruise-nak elmérgesedett a viszonya a családtagjaival. Már nemcsak a feleségével és a nagylányával jutott mélypontra a viszonya, de a tizenhat éves fia is fellázadt ellene, és napról napra elszántabban dacol az apjával – írja a Best Magazin.


A bulvár lap cikkében emlékeztet arra is, hogy már hónapok óta nem lehetett együtt látni Tom Cruise-t a két nagyobbik gyerekével, Isabellával és Connorral. Különösen a 16 éves fiú hiánya szembeötlő, hiszen őt egy éve az apja még folyton meccsekre hordta, együtt járt vele kocogni, elvitte a forgatásaira, és arról is szó volt, hogy filmszerepet szerez neki. „Tom mindenhová magával hurcolta a fiát, és minden fontos embernek bemutatta, igyekezett megalapozni a karrierjét Hollywoodban – mesélik a család ismerősei. – A srác azonban egy idő után már nem tűnt valami lelkesnek, az apja pedig sokszor emelt hangon beszélt vele – idézi fel a történteket a Best.