Foghíjas szerelmi bosszú

Szerelmi bosszúból kihúzta volt szeretője összes fogát egy nő Lengyelországban, amiért 3 év börtönt kaphat.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. május 03. czefernek.lena

Szerelmi bosszúból kihúzta volt szeretője összes fogát egy nő Lengyelországban, amiért 3 év börtönt kaphat.


A 34 éves nő szakszerűen cselekedett, mivel legalább fogorvos. Anna Mackowiak a neve, és pár nappal azután állított be rendelőjébe volt párja, hogy a 45 esztendős férfi faképnél hagyta őt egy másik nőért.

“Megpróbáltam félretenni az érzelmeimet, de ahogy a székben feküdt, mégis úgy döntöttem, hogy kiszedem az összes fogát a rohadtnak! – idézte a fogorvosnőt az austriantimes.at című osztrák hírhonlap.

A férfi akkora adag érzéstelenítőt kapott, hogy elaludt, a nő pedig miután megfosztotta az összes fogától, felkötött az állát hogy ne tudja kinyitni a száját, és azt hazudta neki, hogy komplikációk adódtak, és specialistához kell fordulnia.

A férfi érezte ugyan, hogy nem érez semmit a szájában, mármint fogakat, de a nő azt mondta neki, ez csupán az érzéstelenítéstől van. Amikor aztán hazaért, és belenézett a tükörbe, nem akart hinni a szemének.

Azóta új barátnője faképnél hagyta, mert képtelen fogatlan férfival élni. A fogorvosnő ellen eljárás indult szakmai vétség és paciens bizalmával történő visszaélés címén.