Fura fotós trend: amikor apának van pocakja

Számtalan fura, vicces, inspiráló vagy éppen idegesítő dologgal találkozhatunk a közösségi oldalakon, hiszen sok szülő szereti a gyermekvárás és -nevelés minden mozzanatát megosztani másokkal. A legújabb őrület új értelmet ad a mondatnak: kisbabát várunk.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
kismama
2019. április 05. Babaszoba

A viccesnek szánt képeken egy-egy nagy pocakos, láthatóan terhes férfi látható – pontosabban, az apuka feje, és az anyuka teste. Az anya félig-meddig elbújuk egy fal vagy fa mögé, az apa pedig úgy tesz, mintha a pocak a sajátja lenne.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Als Papa immer dicker wurde…😅 #pregnantdaddy #dickbauchdienstag #schönwars #biszumnächstenmal ❤️

Tabea (@moonpie_mom) által megosztott bejegyzés,

“Ezek a vicces fotók nagyszerűek lehetnek arra, hogy a pár egy kicsit ellazuljon, ne érezze annyira kellemetlenül magát egy fotózáson” – mondta Shannon Decole profi fotós a CafeMom internetes portálnak. “Különösen az apukák lehetnek merevek, de egy ilyen ötletet a legtöbben jópofának tartanak.”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

А голову ты дома не забыла?⠀ В инстаграме, как известно, чего только нет! И для всего этого есть свой хэштег — любое безумие можно найти в бесконечном потоке фантазий пользователей фотосоцсети. Вот взять, к примеру, тег #pregnantdad. Оказывается, по нему можно найти очень смешные фоточки.⠀ ❤❤❤⠀⠀⠀⠀⠀⠀ #беременность #краснодар #мамакраснодар #клубсупермама #клубмамкраснодар #детивкраснодаре #krasnodar #детикрд #мамакраснодар #мамыкраснодaара #ямамакраснодар #крд #краснодар #krd #krasnodar #mamakrd #mama_krd #детскаяодеждакраснодар #детикраснодар #супермама #мамакрд #детикраснодар #мамакрд #инстамама #инстамамакраснодар #детки #дети #мамамназаметку #мама

Супер Мама Клуб Краснодар Krd (@_super_mama_club_) által megosztott bejegyzés,

További fotókért kattints ide vagy ide.

Nyitókép: Fatherly.com