Családháló

Kezdőoldal Színek Gólyahír: érkezik a trónörökös Harry hercegéknél is (FOTÓ)

Gólyahír: érkezik a trónörökös Harry hercegéknél is (FOTÓ)

Rövid bejegyzésben tudatta a brit királyi család, hogy Harry herceg és Meghan hercegné kisbabát várnak. A jövevény születése 2019. tavaszán várható.

Családháló, MTI,

Harry herceg és Meghan hercegné egybekelésük óta azt találgatja a sajtó, mikor jelenti be végre a királyi pár, hogy kisbabát várnak.  Az ifjú ara öltözködése már nemegyszer adott táptalajt az ezzel kapcsolatos pletykáknak, legutóbb Eugénia hercegnő esküvőjén, ahol meglehetősen bő ruhában jelent meg a csinos hercegné.

Ezúttal azonban igaznak bizonyult a pletyka, a Kensington- palota az alábbi rövid üzenettel tudatta, hogy a jövevény születése 2019. tavaszán várható:

Harry herceg – II. Erzsébet királynő unokája, Károly trónörökös és a néhai Diana hercegnő másodszülött fia – május 19-én esküdött örök hűséget Meghan Markle amerikai színésznőnek Windsor ősi királyi kastélyában. Az esküvő után az uralkodó a Sussex hercege és hercegnője címet adományozta nekik.
Harry és Meghan első gyermeke a hetedik helyet foglalja majd el a brit trónutódlási sorban.

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Társadalmi érzékenyítés a célja az Alma Együttes új klipjének

Az Alma Együttes új klipje jól illeszkedik azon dalok sorába, melyeknek célja a gyerekek és a társadalom érzékenyítése a beteg,...

Close