Gólyahír: Pál Dénes és párja kislányt vár

Apa lesz Pál Dénes. Az énekes Instagram oldalán jelentette be az örömteli hírt. Már azt is tudják: kislányt várnak párjával.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
apa
2018. április 17. C.L.

Pál Dénes Instagram oldalán osztotta meg a hírt rajongóival: apa lesz. Az énekes leírta, szívesen beszél rajongóinak magáról, ám magánélete történéseit eddig féltve őrizte. Ám egy ilyen örömteli eseményt már nem tud magában tartani.

“Vannak azonban pillanatok, amiket az ember sosem felejt el, ezek örökre rögzülnek az élet szalagjára és sosem kopnak meg. Ilyen elképesztő pillanat volt számomra, amikor megtudtam: APA leszek!😊 Hihetetlen érzés, amit minden újdonságával, “furcsaságával”, hatalmas büszkeséggel már most imádok!” – fogalmazott.

Már megszokhattátok tőlem, hogy életem minden jelentős mozzanatát örömmel osztom meg veletek, legyen az egy szakmai történés, egy boldog pillanat vagy akár egy dal sikere. Ha viszont a magánéletemről van szó, általában szűkszavúan fogalmazok. Vannak azonban pillanatok, amiket az ember sosem felejt el, ezek örökre rögzülnek az élet szalagjára és sosem kopnak meg. Ilyen elképesztő pillanat volt számomra, amikor megtudtam: APA leszek!😊 Hihetetlen érzés, amit minden újdonságával, “furcsaságával”, hatalmas büszkeséggel már most imádok! Szerettem volna, ha ti is részesei vagytok a boldogságunknak és osztoztok az örömünkben! Jah… és naná, hogy kislány! 😉😁 #paldenes #family

Pál Dénes (@paldenes) által megosztott bejegyzés,

Fotó: Wikipédia