Gyalázat! – Rákosnak hazudott csecsemővel üzletelnek

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. október 16. bencze.aron

Egy zalai asszony nevében kérnek segítséget az interneten. Az ismeretlen jóakaró egy beteg csecsemő fotóját is csatolta a körlevélhez – írja a Bors.


„S. O. S. Küldjétek tovább! Nem biztos, hogy a baba menthető, de mivel nekünk nem kerül semmibe, próbáljuk meg. A fotók megrázóak! 29 éves anya vagyok, a kislányom 10 hónapos. Agydaganatot találtak nála, csak műtét segíthet, de nincs elegendő pénzünk. Levelem megnyitásával mindenki hozzájárul a finanszírozáshoz, nagyon kérek mindenkit, hogy küldje szét minél több címre, mert 3 címenként kapunk 32 centet” – áll N.-né Sz. Tündi 06-20/… mobilszámmal megjelent könyörgésében, amihez a feladó szörnyű képeket is csatolt – számol be a hihetetlen esetről a Bors. 

A bulvárlap cikke szerint Tünde nem akart hinni a szemének, amikor meglátta az interneten keringő, nevében írt levelet. Neki is van két gyermeke, de már iskolások, és makkegészségesek.
– Nagyon megdöbbentem. Ép elméjű ember ilyet nem tesz – magyarázta a lapnak Tünde, akinek fogalma sincs róla, ki küldhette szét a neten a levelet.