Gyereknapi programötletek, hogy ne a számítógép előtt teljen a nap

Még alig múlt el Anyák napja, már tervezhetjük is a következő családi hétvégét, május utolsó vasárnapján ugyanis a gyerekeket ünnepeljük. Ha szeretnéd meglepni valami különlegessel csemetéd Gyereknap alkalmából, mutatunk néhány szuper programötletet, ami nem csak neki, de a család minden tagjának tetszeni fog!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
színek
2017. május 19. FemCafé

Szabadtéri mozi

Moziba járni nem csak a felnőttek, de a gyerekek is imádnak, már csak az utánozhatatlan pattogatott kukorica, vagy nacho ízéért is. Lehet, hogy nem tudtad, de a mozinak is van szabadtéri változata, ami remek lehetőséget nyújt egy különleges családi programra Gyereknap alkalmából. A fővárosban több ilyen helyet is találhatunk, de számos vidéki nagyvárosban is működnek úgynevezett kertmozik, a popconról és a finom pedig ezeken a helyeken sem kell lemondanunk.

Kertész leszek, fát nevelek

Jó idő esetén szuper program lehet egy kis kertészkedés, ami alatt akár meg is lepheted gyermekeidet egy saját virággal vagy kis cserjével. A kertészkedés így nem csak jó élmény, de örök emlék marad, hiszen lesz egy saját növényük, amit együtt ültettetek, és amiért ők tartoznak majd felelősséggel. Hidd el, ha innen közelíted meg a dolgot, mindjárt nagyobb kedvvel állnak majd neki segíteni.

Közös sütés-főzés

A gyerekek egyik kedvenc programja mindenféle hozzávalókból valami ehetőt gyúrni, ha pedig az a valami még édes is, akkor igazán nyert ügyünk van! Egy napra engedd el a fantáziád, ne sajnáld a konyhát és keress valami igazán látványos édességet, aminek elkészítésébe a gyerekeket is be tudod vonni. Ne aggódj, hogy lisztesek, kakaósak, vagy mindentől ragadósak lesztek, egy a lényeg, hogy élvezzétek az együtt töltött időt, és persze a közös munka édes eredményét.

A cikk itt folytatódik!