Gyógynövényektől lett rosszul öt fiatal

Kórházba szállítottak öt fiatalt szombaton éjjel Balatonalmádiból, akik valószínűleg gyógynövények magjaitól lettek rosszul - erősítette meg a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője  az MTI információit vasárnap.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. augusztus 19. szabo.daniel

Kórházba szállítottak öt fiatalt szombaton éjjel Balatonalmádiból, akik valószínűleg gyógynövények magjaitól lettek rosszul – erősítette meg a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője  az MTI információit vasárnap.


Bankó Magda elmondta: mivel a magok legálisan, gyógynövényszaküzletben kapható növénytől származtak, nem indult eljárás a fiatalok ellen.

Csermák József, a megyei mentőszolgálat mentésvezetője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy szombaton éjjel két mentővel öt fiatalt szállítottak a veszprémi kórházba; elmondásuk szerint növényi magvakat fogyasztottak, utána lettek rosszul.

A veszprémi Csolnoky Ferenc kórház sürgősségi osztályának ügyeletes orvosa vasárnap azt mondta az MTI-nek, hogy a fiatalokat már hazaengedték az intézményből.