Hagytál már el gyereket?

Van, aki csak egy hörcsögöt, és van, aki egész nagy, másfél éves gyereket felejt szállodai szobájában - tette közzé személlyel kiegészített talált tárgyainak listáját a brit Travelodge hotellánc.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. január 15. szabo.daniel

Van, aki csak egy hörcsögöt, és van, aki egész nagy, másfél éves gyereket felejt szállodai szobájában – tette közzé személlyel kiegészített talált tárgyainak listáját a brit Travelodge hotellánc.


A leggyakrabban mobiltelefonok töltőit felejtik szobáikban a vendégek, a második helyen a pizsamák végeztek, a harmadikra pedig a plüssmacik kerültek.

A ritkaságok közül kiemelendő az a másfél esztendős fiúcska, akit egy winchesteri Travelodge szállodában felejtettek kapkodó szülei. Annyira sebtében hajtottak el autójukkal egy esküvőre, hogy csak út közben vették észre: üres a gyerekülés.    

Az élőlényeknél maradva, a hörcsögöt Knutsfordban fedezte fel egy takarító. Mint kiderült, Frederick a neve – a hörcsögnek -, a szálloda szerencséjére ketrecben volt az energiától duzzadó jószág, nem kellett hajkurászni.

Visszatérve a tárgyakhoz, volt, aki Kate Middletonról – avagy immár a cambridge-i hercegnőről – mintázott álarcot hagyott hátra, másvalaki méteres olimpiai fáklyát. 

Az urnát egy férj feledte peterborough-i szállodai szobájában felesége hamvaival – adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.