Halálra rémült Wolf Kati gyermeke miatt

A tavalyi X-Faktorban Kati volt az egyetlen, aki egyszer sem sírt, de ezen az éjszakán az aggodalomtól nála is eltört a mécses. Minden anya rémálma, hogy a gyermeke szenved, és ő semmit sem tud tenni.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. december 30. bencze.aron

A tavalyi X-Faktorban Kati volt az egyetlen, aki egyszer sem sírt, de ezen az éjszakán az aggodalomtól nála is eltört a mécses. Minden anya rémálma, hogy a gyermeke szenved, és ő semmit sem tud tenni – írja a Best Magazin.


Pár napja Wolf Kati átélte ezt a helyzetet. Janka lánya éjszaka rosszul lett, s ő hiába telefonált, a segítség csak nem jött… A bulvárlap cikke szerint az énekesnő nagyobbik lánya egyik pillanatról a másikra lett rosszul. Nagy fájdalmat érzett a hasában, s bár egyáltalán nem panaszkodós gyerek, most mégis látszott rajta, hogy nagyon szenved. Édesanyját is ez rémítette meg a legjobban, hisz tudta: ha Janka jajgat, akkor már komoly a baj. „Borzasztó volt így látni a lányomat! Az édesapjával hajnali kettőkor úgy döntöttünk, hogy orvost hívunk hozzá. Telefonáltam az ügyeletre, kértem, hogy jöjjenek ki, mert a köldöke körüli területet fájlalja, ami alapján akár vakbélgyulladása is lehet. Szinte letaglózott, amikor a vonal túlsó végén azt felelték, hogy ha akarom, vigyem a gyereket kórházba, de akár meg is várhatom a reggelt, mert nem tudnak kijönni. Azt az érzést nem kívánom senkinek…”