Három kilométeres menyasszonyi ruha + FOTÓ

Három kilométeres menyasszonyi ruhában léghajózott egy divatmodell Romániában, hogy Hollandia világrekorderi címet veszítsen.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. március 23. bencze.aron

Három kilométeres menyasszonyi ruhában léghajózott egy divatmodell Romániában, hogy Hollandia világrekorderi címet veszítsen – írja a Blikk.


A ruhát nem szabták el, uszályát szándékosan hagyták több kilométeresre, hogy elég hosszú legyen az eddigi Guinness-rekord megdöntéséhez, amellyel Hollandia büszkélkedhetett. Bár a modellmenyasszony léghajón láttatta magát és maratoni uszályát egy bukaresti főút felett, a nép nemigen törődött vele. Néhány járókelő ugyan felpillantott a hőlégballonos hajóra, ám a többség rá se hederített. Az uszályon száz napig dolgozott 10 varrónő, az alapanyag Franciaországból és Itáliából érkezett. A menyasszonyi ruhát egy román divatszalon csináltatta, a bemutatót pedig az idei bukaresti esküvői vásár házigazdáival közösen szervezte.

Az uszályt viszály szülte: az Európai Unión belül Hollandia ellenzi, hogy Románia a vízummentes utazási övezet tagja lehessen, ezért sok román dühös a hollandokra. „Ha Hollandia nem enged be minket Európába, kiebrudaljuk a rekordok könyvéből” – mondta Alin Caraman, a kétévente tartott esküvői vásár szervezője.

A nem mindennapi ruhakölteményt ide kattintva nézheti meg!