Hasznos zűrzavar, császáros anyukákat segítő applikáció és Oláh Gergő a novemberi Képmásban

A császármetszés utáni életről, a gyermekágyi időszak kihívásairól, a szexuális nevelésről, a családi élet élsporttal való összeegyeztethetőségéről, pozitív zűrzavarról is szó lesz a Képmás novemberi számában. Oláh Gergő, a 2012-es X-Faktor győztese szegénységről, hitről, motivációs körútról mesél nekünk.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
képmás
2018. november 07. Családháló

A legújabb Képmás nagyinterjújában Oláh Gergő, a 2012-es X-Faktor győztese beszél szegénységről, hitről, motivációs körútról. A 100 oldalas magazin ezúttal is tele van izgalmas, a családi életet és az önismeretet segítő cikkekkel, recepttel, kortárs irodalommal, és a lapba bekerült egy romaüggyel foglalkozó melléklet is.

Berecz Zsombor vitorlázó világbajnokot és feleségét arról kérdezték, hogy hogyan lehet az élsportot összeegyeztetni a családdal, Szőnyi Lídia pszichológus pedig az időbeosztással kapcsolatban írta meg tanácsait, és rámutatott arra is, hogy a zűrzavar nem feltétlenül van rossz hatással az életünkre, sőt, még hasznunk is lehet belőle.

Szabó Borbála írónő új, „Derűre Bori, avagy hogyan legyünk boldogtalanok” sorozatában az önsorsrontásról írt, Szabó Emese pedig annak járt utána, hogy hova fordulhatnak azok az édesanyák, akiknek babája császármetszéssel jött a világa. Szó lesz ennek kapcsán egy új applikációról, amely összegyűjti a hiteles információkat a műtétről és a műtét utáni sebgyógyulásról.

A romaüggyel foglalkozó mellékletben interjút olvashatnak egy református lelkésszel, aki egyre eredményesebben zárkóztatja fel a cigány közösséget egy kis faluban, és bemutatják a Bari shej programot, amely roma lányok életét terelgeti, és fő célja az iskolai lemorzsolódás megakadályozása. Számos jó példa kerül bemutatásra, illetve cigány-magyar vegyes párokat is kérdeztenk a témáról.

Szó lesz még a cyberbűnözésről, a gyermekágyi időszak kihívásairól, a szexuális nevelésről és sok más érdekes témáról is.

A lapot megtalálhatjuk a nagyobb újságárusoknál, előfizetni pedig ITT tudjuk.