Házassági ajánlat élőben az X-Faktorban

"Az élet szép" - ez volt a mottója az X-Faktor 4. élő show-jának, bár a végére ezzel nem mindenki értett egyet, ám volt, akinek egészen komoly meglepetéssel szolgált az este.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. november 04. bencze.aron

Az élet szép” – ez volt a mottója az X-Faktor 4. élő show-jának, bár a végére ezzel nem mindenki értett egyet, ám volt, akinek egészen komoly meglepetéssel szolgált az este.


Önbizalomra vagy visszafogottságra nem volt oka Fehér Zolinak, aki Bruno Mars vidám, de annál romantikusabb számát, a Marry you-t adta elő. Bár Malek szerint az előző héten magasra tett lécet most nem sikerült átugrania, Keresztes szerint elhibázott lépés volt ezt a dalt választani, Feró pedig kerek-perec kijelentette, hogy ettől bizony nem fog egy csaj se hozzámenni, Zoli nagy lépésre szánta el magát. Az élő show-ban jelentette be, hogy a dalt feleségének énekelte, akivel 2008-ban házasodtak össze és kapcsolatuk most tart a bűvös 7. évben, de annak idején csak polgári esküvőt tudtak tartani a gyorsan érkezett kislányuk miatt – most viszont szeretné megerősíteni a házassági fogadalmat, mégpedig templomi keretek között és ezzel a dallal kérte meg újra neje kezét. Kicsivel később, az After-X-ben szemtől szemben is megismételte a kérdését, térdre ereszkedve Klaudia előtt, aki mi mást is mondhatott volna, mint egy igent?!