Herczeg Anita családról és hivatásról vall a januári Képmásban

Herczegh Anitával, a köztársasági elnök feleségével szülői mintákról, bírói munkáról, gyermekvállalásról és a családi élet szervezéséről beszélgetett a Képmás újságírója. A magazin januári száma egy melléklettel is bővült, így ezúttal 108 oldalon olvashatnak pszichológiai, teológiai cikkeket, recepteket, publicisztikákat.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
képmás
2019. január 09. Képmás

A lap újságírója prof. dr. Oláh Attilát, az ELTE PPK Pozitív Pszichológia Kutatócsoportjának vezetőjét kérdezte a boldogságkutatásról, Lackfi János pedig egy saját élményét írta meg új sorozatában a tőle megszokott frappáns stílusban.

A válás anyákra, apákra és gyerekekre gyakorolt hatásáról Balkuné Szűcs Emese tanácsadó pszichológus és Léder László pszichológus, az Apa Akadémia alapítója írtak részletes elemzést, a lézeres szemműtétek rengeteg fajtája között pedig egy szemész segített eligazodni.

A melléklet Erdély történelmének női sztárjait mutatja be, többek között az első magyar nőt, aki repülőn ült. Mirtse Áron zoológus az állatok idomításával, cirkuszi szerepeltetésével kapcsolatos kérdésekre adott választ, bekerült egy cikk a magányról, a halogatás pszichológiájáról és sok minden másról.