Hét őrült japán találmány – képekkel

Ha eddig bármi kétségünk lett volna a japánok furcsaságait és különcségét illetően, akkor cikkünkkel feltehetőleg eloszlatjuk az utolsó kételyeket is. Ezúttal hét olyan találmányt mutatunk be, melyet európaiként elsősorban csak kerekedő szemekkel tudunk jutalmazni.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2013. január 05. bencze.aron

Ha eddig bármi kétségünk lett volna a japánok furcsaságait és különcégét illetően, akkor cikkünkkel feltehetőleg eloszlatjuk az utolsó kételyeket is. Ezúttal hét olyan találmányt mutatunk be, melyet európaiként elsősorban csak kerekedő szemekkel tudunk jutalmazni.


Japán melltartó

Nyelvi problémákat küzdhetünk le ezzel a remek újítással. Amennyiben megnyomjuk a melltartón található gombot, akkor egy előre betáplált köszöntést angol vagy más nyelven hallhatunk.

Tíz kerti szerszám egyben

Mint egy klasszikus svájci bicska, csak nem csipesz és kisolló található benne, hanem minden, ami a kertészkedéshez szükséges.

Személyes esőmegtakarító

Vízhiány esetén csak kapjuk elő a személyes esőmegtakarítónkat, és az esővízet egy kis ballonban összegyűjti. Felhasználása ezt követően ránk van bízva.

Földalatti hálókocsi

Korán kellett kelni, vagy szimplán a munka után szusszannánk egy nagyot utazás közben? De félünk, hogy elzsibbad a nyakunk? Ezekkel a szerkezettel stabilan tudunk pihenni még a metróban állva is.

Portörlő papucsok

Sokat jár a macska? Tegyük praktikussá ezt a szokását. Rakjunk mancsaira portölő papucsot, így akár azalatt is kitakarít helyettünk, míg alszunk…

Szénanátha kalap

Heves allergiás rohamok esetén olykor kínos pillanatokat élhetünk át, ha nincsen nálunk zsebkendő. A szénanátha kalap hordása azonban megszünteti az ilyen jellegű problémákat. Az egyedi fejlesztést romantikus filmek esetén is ajánljuk.

Ölelő párna

Nemcsak az ázsiai, de az európai piacon is hatalmas népszerűségnek örvend a hölgyek körében az ölelő párna. Használatával azt az érzetet érhetjük el, mintha egy meleg férfikar védelmezne óvóan.