Családháló

Kezdőoldal Színek Hírességek, akik jövőre szülők lesznek

Hírességek, akik jövőre szülők lesznek

Nehezen hihető, de igaz: 2019 alig pár hétre van, és közben egyre több hírességről derül ki, hogy jövőre gyarapodik a család. Lássuk, kik azok a sztárok, akik gyermeket várnak!

csalad.hu,

Meghan Markle és Harry herceg

Kezdjük a legtöbbek érdeklődését kiváltó hírrel! Az idei év egyik legfontosabb társadalmi eseménye alighanem a brit herceg esküvője volt, nemrég pedig kiderült, hogy tavasszal érkezik az utód is.

Miközben jó brit szokás szerint a fogadóirodákban már nem csak a gyermek nemére, de a nevére is lehet téteket tenni, az amerikai színésznő és Vilmos herceg öccse a tényen kívül egyelőre semmi mást nem osztottak meg a közvéleménnyel.

„Mindenkitől hosszú listákat kapunk a lehetséges nevekkel. Majd leülünk és jó alaposan végignézzük őket” – nyilatkozta Meghan Markle.

Amy Schumer és Chris Fischer

Az ötszörös Emmy-díjas amerikai stand-upos, akit több filmben láthattunk Magyarországon is, októberben jelentette be, hogy férjével gyermeket várnak. Azt is közölte, hogy ameddig csak lehet, dolgozni szeretne.

A cikk itt folytatódik.

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Világszerte drasztikusan csökken a termékenységi arányszám

Világszerte drasztikusan csökkent a termékenységi ráta az 1950 és 2017 közötti időszakban - derült ki a The Lancet című orvosi...

Close