Hírességek, akik gyerekeket adoptáltak

Nem egy sztár döntött úgy, hogy vagy saját gyermek helyett, vagy mellettük, de örökbe fogad. Válogatásunkban a leghíresebb példákat vesszük sorra.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
színek
2017. július 30. Családháló

Julie Andrews

Miután hozzáment Blake Edward-hoz, Julie Andrews 1974-ben két kislányt adoptált Vietnámból.

Denise Richards

A színésznőnek már volt két kislánya a zűrös életű Charlie Sheen-től, amikor 2011-ben egy harmadik kislány, Eloise Joni örökbe fogadása mellett döntött.

Hugh Jackman

Hugh Jackman és Deborra-Lee Furness igazán szép és csendes életet élnek, ahhoz képest, hogy milyen híresek. Két gyermekük van: Oscar és Ava.

Ewan McGregor

Ewan McGregor és Eve Mavrakis négy lányt nevelnek közösen: kettő vér szerinti és kettő adoptált gyereket. 2008-ban a mongol Jamiyan, 2011-ben pedig Annouk érkezett a sztárcsaládba.

Sharon Stone

Sharon Stone-nak három fia van: Roan (akit előző férjével, Phil Bronsteinnel fogadtak örökbe), Laird, és Quinn.

Sandra Bullock

A népszerű színésznőnek közel négy év kőkemény munkájába telt, mire a papírok, igazolások, engedélyek megérkeztek és Louis fiának adoptálását véglegesítették 2010-ben. A színésznő egy 3 éves kislányt is örökbe fogadott nem sokkal ezután.

Angelina Jolie

A leghíresebb adoptáló sztár Angelina Jolie, aki először egyedülálló anyaként fogadta örökbe Maddox fiát Kambodzsából, még 2002-ben. Három év múlva az akkor 6 hónapos etióp kislány, Zahara csatlakozott a családhoz. 2007-ben már exférjével Brad Pitt-tel fogadták örökbe az akkor három éves vietnámi kisfiút, Pax Thient.

Katherine Heigl

Katherine Heigl és Josh Kelley számtalanszor utaztak Dél-Koreába, hogy adoptálhassák Naleigh-t 2009-ben. 2012-ben egy afrikai kislánnyal bővült a család, majd egyfajta csodaként a színésznőnek megszületett oly régóta vágyott, gyermeke is, egy kisfiú.

Meg Ryan

Meg Ryan fia, Jack már tinédzser volt, mikor a híres színésznő úgy döntött, adoptálni fog Kínából egy kislányt, akit Daisy-nek nevezett el.

via