Hógolyó és hóember helyett – programok hétvégére

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. január 20. bencze.aron

Januárban elvileg könnyű a gyerekeknek programot találni. Hóemberépítés és hógolyózás. Csakhogy az időjárás nem volt kegyes hozzánk, így portálunk jobb híján néhány kulturális és sporteseményt gyűjtött össze az olvasóknak.


Játéksziget a Millenárison

(Budapest, Millenáris Fogadó – január 22. vasárnap)

Ez az a hely, ahol számtalan játékot kipróbálhatsz! Nálunk játszhatsz a legújabb és legjobb játékokkal, emellett számtalan programmal várunk: koncertek, arcfestés, bábelőadások, Minimax figurákkal fotózás, tombola.

Bővebben a programról >>>

Hófesztivál

(Mátraszentistváni Sípark – január 19-22.)

A fesztivál célja, hogy népszerűsítse a téli sportokat és kicsikkel, nagyokkal megszerettesse a sízést/snowboardozást! A Hófesztivál olyan egyedülálló programokkal várja a Síparkba érkező vendégeket, mint például az esti, színeffektekkel megvilágított pályán lévő Formációs Síbajnokság és Családi Ügyességi Síverseny.

Bővebben a programról >>>

Családi nap az Esterházy-kiállítás zárónapján

(Budapest, Iparművészeti Múzeum – január 22. vasárnap, 13:00)

A tárlat búcsúztatása egy különleges alkalmat kínál arra, hogy mindenki a neki tetsző személyes emlékkel térjen haza a kiállításról. A zárónapon öltözködéssel, napjaink viseletét színesítő díszekkel foglalkozhatsz. Még a kiállítás molinóját is leveszik az épület homlokzatáról, hogy táskákat és kiegészítőket varrjatok belőle, így a nap végén az Esterházy-kincsek egy-egy “darabjával” távozhat majd mindenki.

Bővebben a programról >>>

Az elsők

(Budapest, Magyar Fotográfusok Háza – Mai Manó Ház – január 5. – január27.)

A BKF Fotográfia szak bemutatkozó kiállítása a Mai Manó Házban.
Magyarország legfiatalabb főiskolai fotográfus képzése immáron két éve működik nagy sikerrel a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola Médiaművészeti Intézetében (a HVG idei felsőoktatási rangsora szerint a legjobb művészeti képzés az országban). A kiállításon a Fotográfia szak első évfolyamának, az idén másodéves hallgatók eddigi munkái láthatóak.

Bővebben >>>