Hölgyek figyelem: így parkol egy igazi férfi (VIDEÓ)

Centizgetési rekord születhetett New Yorkban a járdával párhuzamos parkolásból: egy férfinak sikerült olyan szűk helyre beállnia kocsijával, hogy csak pár milliméter "hézag" maradt az előtte és utána álló autók meg az ő kocsija között.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. december 14. szabo.daniel

Centizgetési rekord születhetett New Yorkban a járdával párhuzamos parkolásból: egy férfinak sikerült olyan szűk helyre beállnia kocsijával, hogy csak pár milliméter “hézag” maradt az előtte és utána álló autók meg az ő kocsija között.


Türelem is kellett a manőverhez, no meg az, hogy súlyos hiány van Brooklynban – is – szabad parkolóhelyből. A férfi beálláskor tízszer centizgetett előre és hátra nyilvánvalóan szervokormányos – így könnyedébben kormányozható – járművével. Pár órával később tért vissza, akkor kicsivel többször, éppen egy tucatszor kellett előre-hátra ingáznia, hogy kihajthasson az útra. A távozáskor párszor hozzáért lökhárítójával a mögötte álló kocsihoz, de csak finoman, semmi kárt nem okozva.

A bravúrt felvette egy térfigyelő kamera, a The Daily Telegraph című brit lapnak pedig annyira megtetszett, hogy a videót mellékelve hírt adott róla.