Holtan találtak egy csecsemőt – az anya nem tudja, mi történt

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. július 29. czefernek.lena

Meghalt egy kilenc hónapos csecsemő, a gyerek édesanyja pedig eszméletét vesztette; mindkettőjükre a gyerek apja talált rá Pest megyében, a farkashegyi repülőtér közelében, egy hétvégi szálláshelyen.


Meghalt egy kilenc hónapos csecsemő, a gyerek édesanyja pedig eszméletét vesztette; mindkettőjükre a gyerek apja talált rá Pest megyében, a farkashegyi repülőtér közelében, egy hétvégi szálláshelyen – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szombat este az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: a férfi a Budakeszi és Budaörs között fekvő terület egyik ingatlanjában találta holtan kilenc hónapos kisfiát. A gyerek mellett eszméletlenül feküdt az anya, aki valószínűleg az átéltek hatására lett rosszul – tette hozzá a szóvivő. Azt egyelőre nem tudta megmondani, hogy mi történhetett.

Közlése szerint a nemrég megkezdődött halottszemle adhat választ a csecsemő halálának idejére és valószínű okára. Az eset körülményeinek tisztázására szakértők bevonásával közigazgatási eljárást indított a Budaörsi Rendőrkapitányság – mondta Beluzsárné Belicza Andrea.