Idén betartom az ígéretemet: Kipihenten várom az ünnepeket

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én minden évben elhatározom, hogy jövőre nem hagyom az utolsó pillanatra a karácsonyi készülődést és az ajándékok beszerzését. Ennek önző oka van: utálom, hogy szenteste holtfáradtan, táskákkal a szemem alatt esek be a fa alá. Úgy néz ki, idén sikerül is összehoznom ezt a "karácsonyi csodát" és végre nem a krampuszra, hanem inkább egy angyalkára hasonlítok majd. Elárulom, mi a tervem...

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
színek
2016. november 17. FemCafé

Szépülésre felkészülni

Év közben többször előfordul, hogy mi, nők nemet mondunk magunknak; nem vesszük meg azt a cipőt, amit hónapok óta nézegetünk vagy lemondunk egy drágább ruhadarabról. Karácsonykor mégis úgy érzem, nekünk is jár annyi, hogy kompromisszumok nélkül pihenjük ki magunkat. Ilyenkor az egyik legjobb megoldás, ha kiszakadunk a hétköznapokból, elfelejtjük a mókuskereket, az ünnepi készülődés okozta feszültséget és elutazunk valahova, ahol csak a pihenésre és a feltöltődésre koncentrálhatunk. Persze nem kell rögtön külföldben gondolkoznunk, sőt!

Fordítsunk időt magunkra

Azt gondolom, már pár nap vagy akár egy hosszú hétvége is elég lehet ahhoz, hogy az ünnepi hajrá előtt párunkkal, családunkkal – vagy akár csak legjobb barátnőnkkel – elvonuljunk kicsit a világ elől, és figyeljünk magunkra, töltődjünk, szépüljünk a stresszes időszakot megelőzve. És hogyha már rászánjuk magunkat, akkor érdemes olyan helyet választanunk, ahol ehhez méltó élményekben, szolgáltatásokban lehet részünk. Szerencsére kis hazánkban számos olyan day spa, wellness-központ vagy élménycentrum van, ahová akár pár órára is elvonulhatunk, de azért az az igazi, ha szállodai wellnessezéssel, szépségkezelésekkel együtt hosszabb időre is ki tudunk kapcsolni.

A cikk itt folytatódik!