Igaz vagy hamis? Felfedték Beyoncé babájának nemét! (képpel)

Egyes bulvárlapok máris tudni vélik Jay-Z és Beyoncé születendő kisbabájának a nemét. Ugyan a sztárpár még azt is titkolja, ők tisztában vannak-e vele, hogy a trónörökös fiú lesz-e vagy lány.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. szeptember 20. czefernek.lena

Egyes bulvárlapok máris tudni vélik Jay Z és Beyoncé születendő kisbabájának a nemét. Ugyan a sztárpár még azt is titkolja, ők tisztában vannak-e vele, hogy a trónörökös fiú lesz-e vagy lány.


Lehet, hogy a sztárpár Beyoncé és Jay Z egyelőre titokban akarja tartani születendő babájának nemét, de egyes bulvárlapok máris tudni vélik, hogy ki van a pocakban!

Azt mi dönthetjük el, hogy hiszünk-e a felröppent pletykáknak, miszerint  Jay Z húga egy rózsaszín bébitipegőt rendelt az egyik neves divattervezőtől, s Beyoncé ezek szerint kislányt hordhat a szíve alatt.

Az énekesnő testvére, Solange Knowles korábban már állítólag elkotyogta, hogy a pár tisztában van születendő gyermekük nemével, tehát még az is előfordulhat, hogy a pletykék igazak.

Kíváncsi vagy rá, hogy nézne ki Beyoncé és Jay Z kisfia vagy kislánya pár évesen? A sztárpár születendő gyermekeiről készült fantáziamontázsokat itt tekintheted meg!