Így fog kinézni a gyereketek – Gyerekgenerátor

Hasznosnak nehezen nevezhető, viccesnek inkább az az interneten megtalálható alkalmazás, amely megmutatja, hogyan fog festeni leendő gyermekünk.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
színek
2013. május 15. Családháló

Hasznosnak nehezen nevezhető, viccesnek inkább az az interneten megtalálható alkalmazás, amely megmutatja, hogyan fog festeni leendő gyermekünk.


Érdekes – igaz nem hiánypótló – alkalmazást tett elérhetővé a német T-online. Az ingyenes alkalmazással lehetőségünk van „legenerálni” születendő gyermekünk kinézetét.

Nem kell mást tennünk, mint feltölteni apa és anya portréját, amint ezzel megvagyunk, a program kis gondolkozás után dobja is a feltételezett képet, amelyet egy gombnyomással megoszthatunk közösségi oldalakon vagy e-mailben.

Két alapvető opció közül választhatunk: megnézhetjük újszülöttként és gyerekként, és természetesen nemet is megadhatunk.

Túlzás lenne azt állítani, hogy a program működik, az általunk kipróbált anyáknak és apáknak néha futurisztikus utódot jósol a gép.

Nézzük rögtön az idei nyár slágerpárját: Katalin és Vilmos júniusra várják a babát, de persze ahogyan az lenni szokott minden apró részletet próbálnak titokban tartani. A generátor szerint ha lányuk lesz, így fog kinézni:

Ha fiúgyermeknek ad életet Middleton, akkor így fog festeni.

Második próbánk alanyai, Jennifer Aniston és Brad Pitt voltak, ami azért is pikáns, mert a bulvársajtó szerint a sztárpár egykor azért szakított, mert Aniston nem szeretett volna gyermeket szülni.

Fiú

lány

Utolsó példánkban magyar közszereplőkön mutatjuk meg, mennyire nem működik. Orbán Viktor miniszterelnöknek és Lévai Anikónak öt gyermeke is van, de a generátor nem tudott olyan arcvonásokat kölcsönözni, ami akár egyikükre is, akár csak nyomokban emlékeztetne.

Arról egyelőre nincs hír, hogy valakinél működött-e már.
Ha mindezek ellenére van kedvetek kipróbálni, itt megtehetitek.