Ilyen a legszuperebb kézzel készített anyák napi meglepetés

Az anyák napja miatt nemcsak azért vagyok izgatott, mert magam is anya lettem, hanem azért, mert valaki azt mondja nekem: kislányom. Az én anyukámnak, a kislányom nagymamájának a világ legédesebb ajándéka jár, amit kézzel készítettünk.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
színek
2017. május 02. FemCafé

Ismersz már annyira, hogy tudod, az ünnepek milyen fontosak nekünk. Most közeleg a legesleg ünnep, amit 35 éve mindig ugyanúgy várok. Május első vasárnapja. Amikor öröm hajnalban kelni. Hajnalban kelni azért, mert anyácskáinknak a legszebb orgonát akkor gyűjtjük Adri barátnőmmel. Hajnalban kelni azért, hogy én legyek az első, aki ébren várja a reggelt. A reggelt, amelyen ő öleli először az anyukáját, és nem őt az anyukája. Szóval, újra jön ez a nap. Anyukámmal együtt a harmincötödik. De már nekem máshogy is ünnep az ünnep. A második. Lölővel. Szóval, egy hét múlva anyucik ünnepelnek. Anyuci az anyucit, kislány az anyucit és a nagymamát. És most együtt készültünk a nagy napra, az év legszebb napjára. Anyának és nagymamának.

Ajándékot készíteni öröm

Tudod, mennyire szeretünk örömet szerezni, szeretünk meglepni, szeretünk alkalmat várni, szeretünk ajándékot készíteni! Éppen ezért úgy gondoltuk, mamikánknak idén egy „örökvirággal” kedveskedünk, ami sosem hervad el, és ami az év minden napján ugyanolyan vidáman és színesen pompázik. Meg is mutatom neked.

A cikk itt folytatódik!