Ilyenek a legstílusosabb karácsonyfák idén – Mutatjuk a 2016-os trendeket

Az idei trendek nem csak ahhoz adnak tippeket, hogy mit vegyünk fel, hanem ahhoz is, hogy milyenre díszítsük idén a fánkat, és az egész lakásunkat is. Mutatom is a 2016-os karácsony legszuperebb dekordivatjait, amik közül legalább egybe biztosan beleszeretsz majd!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
színek
2016. december 07. FemCafé

Szürreális labor

Idén is a legnagyobb karácsonyi témájú kiállítás, a Christmasworld mutatta be az év legnagyobb ünnepi trendjeit, amik nagyon egyediek és különlegesek lettek. A fő vonalak egyike most a kicsit futurisztikus szürreális labor, ami a halvány színek, a ridegebb anyagok és az ünnep kombinációja. Modern és letisztult lakásokban pedig különösen jól mutatnak a púderrózsaszín és a fém dekorációk.

large

Bohém kincsek

Ha szeretjük a színpompás díszeket és a kicsit keleties hangulatot, akkor ez lesz a kedvencünk. E bájos anyagokat, a természetes színeket és az eleganciát ötvözi ez a vonal. Minket leginkább egy kicsit a hippik világára emlékeztet, persze azért jóval kifinomultabb részletekkel. De ha kedveljük a zöld, a lila és a sárga árnyalatok kombinációját és a különleges díszeket, akkor nagyon egyedi karácsonyfát varázsolhatunk ezzel a trenddel a lakásunkba.

A cikk itt folytatódik!