Irodaszerekkel a gyermekek felzárkózásáért

A 100%-ban magyar tulajdonú I-COM Irodaellátás Kft. jótékonysági csomagjában szereplő Kapaszkodó Irodaszerek megvásárlásával úgy lehet támogatni az Ökumenikus Segélyszervezetet, hogy közben a termékek ára nem változott. Az egyedülálló együttműködésnek köszönhetően a megvásárolt papír, író- és irodaszerek árából a cég 5 és 50 Ft közötti adományt utal a segélyszervezet gyermekek felzárkózását segítő Kapaszkodó programjának támogatására.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
jótékonyság
2017. október 21. Közlemény

Az Ökumenikus Segélyszervezet Kapaszkodó programja 1500 hátrányos helyzetű gyermek felzárkózását segíti egész évben. A Segélyszervezet az országos programban az egyszeri adomány helyett a folyamatosságra helyezi a hangsúlyt: a beérkezett adományokból korrepetálással, mozgásterápiás fejlesztésekkel, lovas- illetve zeneterápiával, meseterápiával és rendszeres közösségi programokkal segíti a gyermekek szegénység okozta hátrányainak leküzdését.

Az I-COM Irodaellátás Kft. alapítása óta fontosnak tartja a társadalmi felelősségvállalást és örömmel állt az Ökumenikus Segélyszervezet programja mellé. A Kapaszkodó Irodaszer jótékonysági termék-portfolióban olyan, minden irodában nélkülözhetetlen eszközök találhatók meg, mint a fénymásoló¬papírok, golyóstollak, szövegkiemelők, tűzőgépek, iratrendezők, gyűrűskönyvek és felírótáblák. A jótékonysági termékek megrendelése ráadásul nem ró plusz anyagi terhet a vásárlókra, azok eredeti árukon vásárolhatók meg. Az adományozásba bevont termékeket az Ökumenikus Segélyszervezet logójával látták el.

„Bízom benne, hogy sok partnerünk választja majd a következő, aktuális rendeléseit a csomag tartalmából, és ezzel minél nagyobb összeggel tudjuk majd támogatni az Ökumenikus Segélyszervezet programját. Mindig kiemelkedő figyelmet fordítottunk a társadalmi felelősségvállalásra, és büszkék vagyunk arra, hogy Magyarország egyik legnagyobb és legrégebbi segélyszervezetének együttműködő partnerei lehetünk” – hangsúlyozta Szabó Zsolt, az I-COM Irodaellátás Kft. ügyvezető igazgatója a program indulása kapcsán.

„Az Ökumenikus Segélyszervezet kiemelt célkitűzése, hogy esélyt kínáljunk a családjuk nehéz helyzete miatt hátrányokat szenvedő gyermekeknek a felzárkózásra. Ehhez minden gyermek esetében hosszú távú, személyre szabott segítségre van szükség – ezért indítottuk el a Kapaszkodó programot, mely ma már közel 1500 gyermeket ér el országszerte. Példaértékű az I-COM jótékonysági programja, hiszen úgy teszi lehetővé partnereinek a rászoruló gyermekek támogatását, hogy az számukra nem kerül többe. Sosem volt még ilyen könnyű segíteni!” – hangsúlyozta Gáncs Kristóf, az Ökumenikus Segélyszervezet kommunikációs igazgatója.

A vásárlók már rendelhetnek a Kapaszkodó irodaszerekből az I-COM felületein, illetve a www.kapaszkodoirodaszerek.hu oldalon.