Itt a jóidő – Mit csináljunk hétvégén?

Közeledik a hétvége és ti még mindig nem tudjátok, mivel töltitek ezeket a szép tavaszi napokat? Esetleg többre vágytok, mint egy családi kirándulás? Lapozzátok át hétvégi programajánlatunkat!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. március 30. czefernek.lena

Közeledik a hétvége és ti még mindig nem tudjátok, mivel töltitek ezeket a szép tavaszi napokat? Esetleg többre vágytok, mint egy családi kirándulás? Lapozzátok át hétvégi programajánlatunkat!


Dino-nap

(Budapest, Pozsonyi Pagony – március 30. péntek, 17:00)

Pénteken megérkezik a Pozsonyi Pagonyba a régóta várt Két kis dinó Budapesten című kötet, és egy igazi csemege a dinórajongóknak: Lila Prap Dinók?! című könyve. A két könyvhöz kapcsolódóan a Pagony akciókkal, játékokkal, sőt dinós kézműves-foglalkozással, és meseolvasással vár minden érdeklődőt.

Óbudai Családi Sportágbörze

Budapest, Barátság Szabadidőpark, március 31. 09:30

Óbuda egész napos család- és sportszimpatizáns minifesztivállal várja az érdeklődőket március utolsó szombatján. Ezen a napon a család apraja-nagyja választhat majd magának szimpatikus sportágat…
 

Színházak éjszakája

(Budapest – március 31.)

Rendhagyó, interaktív programokra, kiállításokra, eddig még sosem látott előadásokra, gyerekműsorokra, koncertekre, beszélgetésekre invitálunk mindenkit, aki többet szeretne látni, mint egy hagyományos színházi előadás. Ezen az estén: végigsétálhatsz egy csodás báblabirintuson a Bábszínházban, a Kolibriben találkozhatsz kedvenc mesehősöddel is.

A 2. Magyar Mese Ünnepe

Budapest, Millenáris, március 31. 10:00

Másodszor trombitálja össze a Millenáris a kortárs magyar meseirodalom prominens művelőit és lelkes rajongóit, hogy minden felesleges komolykodó külsőséget félretéve egy egész napon át ismerkedjenek, ünnepeljenek, lazítsanak…

Bútortervezési workshop

(Budapest, Iparművészeti Múzeum – március 31. szombat, 11:00)

Ez alkalommal a Múzeum kedvezményes belépőt biztosít a családoknak, hiszen a foglalkozás belépőjegyével megtekinthető az aktuális időszakos kiállítás, amelynek címe nem más, mint: Art deco és modernizmus. Ehhez a nagyon színes és gazdag tárgykultúrával rendelkező korszakhoz kapcsolódóan készíthetsz mini lakásokat, tervezhetsz bútorokat, tapétát, csodajárgányokat és hozzájuk garázst.

Virágvasárnap a Néprajzi Múzeumban

Budapest, Néprajzi Múzeum, április 1. 10:00

A Néprajzi hagyományos Virágvasárnapi Vásárán díszített húsvéti tojások és kézműves vásárfiák várják a látogatókat. Emellett persze rengeteg családi programra, nyusziváró praktikára és hamisítatlan ünnepi hangulatra is lehet majd készülni.
 

Állatijó Bemutatók

(Budakeszi Vadaspark – március 31. szombat)

2012-ben újra Állatijó Bemutatók! A Budakeszi Vadaspark interaktív állatshowja idén is sok vidám percet szerez majd a látogatóknak. Még több állat, még több érdekesség és még több felejthetetlen pillanat!

A Hang-villa titka – zenés interaktív mesejáték

Budapest, Centrál Színház, április 1. 11:00

A Centrál Színház szezonnyitó első bemutatója a legkisebbeket célozza meg csengő-bongó titokzatos mesejátékával, mely oly annyira interaktív, hogy a lelkes publikum nemcsak részt vehet a történetben, de kedvére alakíthatja a sztori kimenetelét is.
 

Tavaszi Szezonnyitó

(Budapest, Magyar Vasúttörténeti Park – március 31-április 1.)

Ezen a hétvégén a Tavaszi Szezonnyitó rendezvényen “teljes gőzzel” beindul az élet a Parkban. A 100 éves fűtőház természetesen a legöregebb gőzösök parádéjával köszönti a tavaszt.