Játéksziget és FittAréna – hogy ne otthon üljünk hétvégén

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. november 25. bencze.aron

Ismét itt a hétvége, és a Családháló szokásához híven újabb program-gyűjteménnyel próbálja rávenni a családokat a kimozdulásra. Tessék válogatni!


Meseposta

(Budapest, Palace Mammut, – november 25. péntek, 17:00)

Garantáltan jól érzed majd magad a sok bélyeges játék között, ahol a mágneses bélyegképekből akár saját kiállítást is rendezhetsz. Beöltözhetsz például kézbesítőnek, vagy Pötyi egérnek, foglalkozásainkon sok érdekességet tanulhatsz és új barátokra is találhatsz.

Bővebben a programról >>>

Könyvbemutató a Pagonnyal

(Budapest, Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár Sárkányos Gyerekkönyvtár – november 26. szombat, 11:00)

Bemutatásra kerül Finy Petra – Szegedi Katalin Maja tizenkét babája, Szakács Eszter – Takács Mari: Tulipánháború – Mesék Habakuk királyfiról és Dávid Ádám- Rubik Anna: A Virág utcai focibajnokság című könyve. De lesz kézműves foglalkozás az illusztrátorokkal, meseolvasás, bábozás, zenélés a szerzőkkel.

Bővebben a programról >>>

Játéksziget a Millenárison

(Budapest, Millenáris Fogadó – november 27. vasárnap)

Ez az a hely, ahol számtalan játékot kipróbálhatsz! Nálunk játszhatsz a legújabb és legjobb játékokkal, emellett számtalan programmal várunk: koncertek, arcfestés, bábelőadások, Minimax figurákkal fotózás, tombola.

Bővebben a programról >>>

Adventi játékgyűjtési akció

(Budapest, Millenáris, Pixel Galéria november 26-tól)

A kezdeményezés célja, hogy megajándékozzák azokat a rászoruló gyermekeket és családokat, akiknek egyébként nem kerülne ajándék a karácsonyfa alá. Hogyha sok felesleges játékod van otthon, és akad olyan is, amelyiknek semmi hasznát sem veszed, hozd el a Millenárisra!

Bővebben a programról >>>

Óbudai Wallis Duna Kupa (Sí)

(Budapest, Fogarasi Nordica Síiskola – november 26., szombat, 10:00)

Síverseny novemberben Magyarországon?Hisz nincs is hó! A Fogarasi Nordica Síiskola pályáján egyáltalán nem téli csapadék-függő a viadal megrendezése, hiszen egy darab hópihére sincs szükség a műanyagpályás borítás miatt. A vasárnapi versenyre főként ifjoncokat várnak.

Tovább >>>

Tesco FittAréna

(Budapest, Papp László Sportaréna – november 27., vasárnap, 09:30)

Idén november 27-én lesz az év legfittebb napja. A Tesco FittAréna változatos fitnesz és aerobik programmal vár mindenkit, aki szeret vidáman sportolni. A program évről-évre egyre színesebb és mozgalmasabb, a táncos koreográfiáktól a bokszos mozdulatokon át egészen a regeneráló és alakformáló órákig mindenki megtalálhatja a számára ideális programot.

Bővebben >>>