Káosz az esküvőn: az anyakönyvvezető a kutyáját sétáltatta

Kártérítést követel esküvője zűrzavara miatt a ceremóniaszolgáltatótól egy brit pár: nem volt kész a terem, az anyakönyvvezető pedig esketés helyett a kutyáját sétáltatta.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. január 24. czefernek.lena

Kártérítést követel esküvője zűrzavara miatt a ceremóniaszolgáltatótól egy brit pár: nem volt kész a terem, az anyakönyvvezető pedig esketés helyett a kutyáját sétáltatta.


Peter és Michelle Rogers Doverben kelt egybe január 7-én önkormányzati szervezés révén. Amikor a nagy napon a jól előre megbeszélt időpontban megérkeztek a házasságkötő teremhez, közölték velük, hogy az még nincs kész, várjanak. Vártak hát türelemmel, hogy azután fél órával később megtudják, hogy még az anyakönyvvezető sem érkezett meg, mert a kutyáját sétáltatja.

Két óra csúszással azután elkezdődött végre a szertartás, de összekeverték a szervezők a zenét másokéval, így a pár olyat kapott, amilyet egyáltalán nem kért. Mindezek tetejébe az anyakönyvvezető eltévesztette a menyasszony nevét, és mire mindennel megvoltak, úgy besötétedett, hogy már nem lehetett fényképeket készíteni, így a hivatal fotósa egyet se csinált.

A 41 éves férj a The Daily Telegraph című brit lapnak elmondta, hogy amikor megérkezett, valósággal kizavarták a házasságkötő teremből, és senki se mondott nekik semmit a késlekedés magyarázataként. A férfi fél óra múlva unta el a dolgot, és kezdett érdeklődni az anyakönyvvezető után. Azt hitte, rosszul hall, amikor közölték vele, hogy a kutyáját sétáltatja. És ezek után még másfél órán át őgyeleghetett a pár a helyi tanács háza táján.

Rogersék 4500 fontot – bő másfél millió forintot – fizettek az egész ceremóniáért, az összegben a menyasszonyi ruha, illetve a koszorúslányok és az uszály vivő fiúcskák öltözékének bérlése is benne volt.

“Mindezt a pompát azonban tönkre tette, hogy semmi sem úgy történt, ahogy kellett volna” – mondta a férj.

Az önkormányzat kommunikációs zavarral magyarázta baklövései sorozatát, és sajnálatát fejezte ki a párnak. Hogy hajlandó-e önszántából kártérítésre, nem lehet tudni.