Karácsonyi Stressz levezető és egyéb hétvégi programok

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2011. december 09. bencze.aron

Egyelőre nem esett hó, így a klasszikus hóemberépítős hétvége helyett érdemes néhány izgalmas programot szervezni a gyerekekkel. Portálunk gyűjtésével segítséget kíván nyújtani a tanácstalan anyukáknak és apukáknak.


Spániel Karácsonyi Örökbefogadó Nap és Jótékonysági Koncert a Spániel Fajtamentésért!

A Cocker Rocker Club Spániel Fajtamentő Egyesület már évek óta szervez különböző megmozdulásokat annak érdekében, hogy spánieleken segítsenek. Legutóbbi akciójuk, a 2011.október 15-én tartott Jótékonysági Vásár sikerén felbuzdulva idei Karácsonyi Örökbefogadó Nap és Jótékonysági Koncert elnevezésű rendezvényüket az Aréna Plázában tartják, 2011.december 10-11-én, 10.00-17.00-ig, ahova minden érdeklődőt és lelkes kutyabarátot sok szeretettel várnak.

Karácsonyi jótékonysági akció a MOM Parkban a Heim Pál gyermekkórház javára

A Heim Pál Gyermekkórház javára meghirdetett karácsonyi jótékonysági program várja a családokat a MOM Parkban december 9-11 között. A kreatív ünnepi díszfestést ingyenes gospel koncertek, kedvezményes vásárlási lehetőségek és karácsonyi menükínálat egészíti ki.

Sündörgő mesedélután

(Budapest, Gödör Klub – december 11. vasárnap, 13:00)

December 11-én 13 órától ingyenes mese-csere piac, családi táncház, izgalmas műhelyfoglalkozások és játszóház vár minden kedves érdeklődőt a Gödör Klubban. A programmal egy varázsos mesevilágot szeretnének megteremteni a szervezők, ahol a mesék, az olvasás és az irodalom mellett lesz zene, játék, családi táncház és foglalkozások. A pénztárcáját mindenki otthon hagyhatja, hiszen az esemény ingyenes, pusztán a mesekönyveket nem szabad otthon felejteni!

Bővebben a programról >>>

Karácsonyi Stressz levezető

(Budapest, Vízraktér december 10. 12-16.)

Eleged van a karácsonyi hajtásból? Nincs ötleted, hogy mit adj karácsonyra? Vagy csak szimplán felidegesített a tömeg plázában?
Gyere karácsonyig bármely nap a Vízraktérbe és állj meg egy pillanatra. A hét minden napján képző- és iparművészeti vásárt tartanak a szervezők.

Bővebben a programról >>>

Karácsony terített asztala

(Kecskemét, Cifrapalota; Kecskeméti Képtár – keddtől vasárnapig)

Nézzük meg közösen, milyen volt ükanyáink karácsonya! Mik kerültek az ünnepi asztalra, milyen hagyományok és hiedelmek fűződtek az egyes tárgyakhoz? Mivel díszítették a fenyőfát vagy termőágat a 20. század elején? Milyen téli ünnepekhez kapcsolódó szokások éltek az Alföldön?

Bővebben a programról >>>

Advent a Corvin negyedben

(Budapest, Corvin Sétány – december 3-18.)

Csillogó fények és igazi téli vásári hangulat költözik a főváros megújult pesti városközpontjába, a Corvin negyedbe. A Corvin közben és a vadonatúj Sétányon kézműves vásár, téli finomságok és a fagyos napokban lélekmelengető, szórakoztató programok várják a korzózókat Mikulástól Karácsonyig.

Részletes program >>>

Hungarocomix

(Budapest, Millenáris Fogadó – december 11. vasárnap, 10:00)

A Magyar Képregény Szövetség év végi szokásos, nagyszabású képregényes kiállítása és vására, a Hungarocomix idén minden eddiginél színesebb programokkal várja az érdeklődőket; 5 helyszínen zajlanak majd a programok, és 2 kiállítás is megtekinthető lesz a nap folyamán. Sok-sok programmal várják a gyerekeket.

Bővebben a programról >>>