Családháló

Kezdőoldal Színek Kedvencét temette, fegyvert talált a kisfiú

Kedvencét temette, fegyvert talált a kisfiú

Fegyvereket találtak gyerekek szombaton. A XX. kerületben egy kisfiú tengerimalacát akarta eltemetni, de ásás közben talált egy fegyvert. Más gyerekek Dobogókőnél találtak második világháborús robbanóanyagot.

origo.hu,

Fegyvereket találtak gyerekek szombaton. A XX. kerületben egy kisfiú tengerimalacát akarta eltemetni, de ásás közben talált egy fegyvert. Másik gyerekek Dobogókőnél találtak második világháborús robbanóanyagot.


Elpusztult tengerimalacát akarta eltemetni egy kisfiú a főváros XX. kerületében egy parkban, és a gödör ásása közben egy önvédelmi fegyvert talált.

A fiú szombat délután akarta a házukkal szemben lévő János utcai parkban eltemeti kedvencét, és amikor mintegy 30 centiméteres gödröt ásott a tetemnek, egy önvédelmi fegyvert talált lőszerekkel együtt. A működőképes, lőszerekkel ellátott fegyvert a tűzszerészek szállították el a helyszínről.

A cikk itt folytatódik!

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Csepegtessen kultúrát a gyerekbe egy százasért

Egy átlagos színházi este (vagy délután) megszokott forgatókönyv szerint zajlik: szépen felöltözünk, bosszankodunk amiatt, hogy nehéz parkolóhelyet találni a színház...

Close