Az alábbi tartalom 18 éven felülieknek tekinthető meg, mivel az oldal alkalmas kiskorúak fizikai, szellemi vagy erkölcsi fejlődésének kedvezőtlen befolyásolására.

Elmúltál 18 éves?

Igen
Nem

Kemény látvánnyal sokkol a lengyel teherautó

AZ ABORTUSZ ÖL - áll annak a teherautóból átalakított kis járműnek az oldalán, amelyik az adományoknak köszönhetően megkezdhette felvilágosító/sokkoló küldetését Lengyelországban.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
színek
2017. november 08. P.A.

A Fundacja Pro elnevezésű lengyel pro-life szervezet nemrég arra kért az embereket, hogy adakozzanak egy olyan jármű beszerzésére, amelyikkel az országot járva rávilágíthatnak az abortusz nyers mivoltára. A kisteherautón egy gumikesztyűbe bújtatott kéz látható, amelynek ujjain egy darabokra szaggatott (abortált) magzat látható:

Felhívásukban a támogatás fontosságát hangsúlyozzák, valamint azt, hogy azok életének védelme, akik a leggyengébbek, akik nem tudják megvédeni magukat mennyire fontos. Azt írják, hogy minden egyes adomány a lengyelek nézeteit változtathatja meg.

Céljuk, hogy minél többen lássák az abortusz igazi arcát, s folytatódjon a tendencia, ami egyre több ember szemét nyitja föl.


[shortcodefblock title=”Ha úgy érzed, segítségre szorulsz” igazitas=”right” szelesseg=”100″]Amennyiben te vagy valaki a környezetedből abortuszon gondolkozik, és segítenél neki ezt elkerülni, vagy te magad keresel kapaszkodót, nézd meg ezt a két honlapot (valsagterhesseg.hu és abortusz.hu), ahol infókat kapsz, és akár telefonon is beszélhetsz igazi segítőkkel![/shortcodefblock]