Családháló

Kezdőoldal Színek Kemény látvánnyal sokkol a lengyel teherautó

Kemény látvánnyal sokkol a lengyel teherautó

AZ ABORTUSZ ÖL – áll annak a teherautóból átalakított kis járműnek az oldalán, amelyik az adományoknak köszönhetően megkezdhette felvilágosító/sokkoló küldetését Lengyelországban.

P.A.,

A Fundacja Pro elnevezésű lengyel pro-life szervezet nemrég arra kért az embereket, hogy adakozzanak egy olyan jármű beszerzésére, amelyikkel az országot járva rávilágíthatnak az abortusz nyers mivoltára. A kisteherautón egy gumikesztyűbe bújtatott kéz látható, amelynek ujjain egy darabokra szaggatott (abortált) magzat látható:

Felhívásukban a támogatás fontosságát hangsúlyozzák, valamint azt, hogy azok életének védelme, akik a leggyengébbek, akik nem tudják megvédeni magukat mennyire fontos. Azt írják, hogy minden egyes adomány a lengyelek nézeteit változtathatja meg.

Céljuk, hogy minél többen lássák az abortusz igazi arcát, s folytatódjon a tendencia, ami egyre több ember szemét nyitja föl.


Ha úgy érzed, segítségre szorulsz

Amennyiben te vagy valaki a környezetedből abortuszon gondolkozik, és segítenél neki ezt elkerülni, vagy te magad keresel kapaszkodót, nézd meg ezt a két honlapot (valsagterhesseg.hu és abortusz.hu), ahol infókat kapsz, és akár telefonon is beszélhetsz igazi segítőkkel!

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Nehéz hercegnek lenni

Legalábbis a brit királyi család tagjainak nincs könnyű dolguk, ha meg akarnak felelni az előírásoknak, és legfőképp II. Erzsébet uralkodónak....

Close