KÉPEK: A múlt hírességei felturbózva

Nagyobb mellek Marie Antoinettenek, dúsabb hajkorona William Shakespearenek és modern öltözet VIII. Henrik királynak. Egy történész némi fantáia segítségével újra fazonírozta a múlt néhány legendás alakját. Íme az eredménye!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
színek
2013. május 13. bencze.aron

Nagyobb mellek Marie Antoinettenek, dúsabb hajkorona William Shakespearenek és modern öltözet VIII. Henrik királynak. Egy történész a Daily mail kérésére némi fantáia segítségével újra fazonírozta a múlt néhány legendás alakját. Íme az eredménye!


WILLIAM SHAKESPEARE

A nagy drámaíró ma feltehetőleg Hollywoodban dolgozna. Kissé feminim vonásait tovább hangsúlyozza a finomra nyírt szakáll és a fülbevaló is.

MARIE ANTOINETTE

A nagy francia forradalom alatt kivégzett királynő korának dívája volt. Ám apró melleivel ma már labdába sem rúghatna, így elsősorban ezen fazonírozna Suzanna Lipscomb történész, aki szerint a Beyonce-s hajzuhatag is előnyösen állna, mert így ah omlokából kevesebb látszódna.

VIII. Henrik

A rettegett uralkodó feltehetőlen könnyebben talált volna utat a váláshoz a XXI. században. A nagy nőfaló a jelenben sem változtatna szokásain, de egy apró hajbeültetés azért ráférne. És egy magasított sarok még inkább kiemelné termetét.

Nelson admirális

A kitűnő hadvezér a spanyolok elleni háborúban veszítette el jobb kezét. A naturalista stílusú férfi a XXI. században is büszkén vállalná férfias sérülését, ezért nem rejtették kesztyű mögé hiányosságát. A történész szerint a jelenbenelsősorban FBI ügynökként tevékenykedő hadvezérre pár kiló plusz ráférne, ezért arcát kicsit felgömbölyítette.

Erzsébet királynő

A Vivienne Westwood-stílusú kabát üzleti vezetőnek állítja be Erzsébetet, hiszen ő volt valamikor Anglia “vezérigazgatója”. Ugyanakkor az androgün megjelenés Dawid Bowie-ra emlékeztet. Sok sminket tettek rá a képek megalkotói: egyetlen ránca sincs, bár a portrén már a negyvenes éveiben jár. Bizonyára imádta volna a botoxot! Annak idején Erzsébet egyébként fehér ólommal púderezte magát, hogy fiatalabbnak tűnjön, ettől azonban bőre inkább püffedtnek tűnt.