KÉPEK: A világ 7 leglátogatottabb gyógyfürdője

Magyarország gyógyfürdőinek száma európai viszonylatban is hatalmas. Mai válogatásunkban azonban határon kívüli élmények után kutattunk, és a világ legjobban felkapott üdülőit válogattuk össze képekben.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2013. április 05. bencze.aron

Magyarország gyógyfürdőinek száma európai viszonylatban is hatalmas. Mai válogatásunkban azonban határon kívüli élmények után kutattunk, és a világ legjobban felkapott üdülőit válogattuk össze képekben.


Maya Tulum Wellness Retreat & Spa, Tulum, Mexikó – a szálloda gyógymasszőrei és ritusai messze földön híresek. A szobák árai 95 dollárnál kezdődnek…

Manchebo Beach Resort & Spa, Eagle Beach, Aruba – trópsui környezetben élvezheted a wellness szolgáltatásokat, igaz az árak itt már kissé borsosabbak: 268 dollárt kérnek el egy éjszakára egy szobáért minimum.

Spa Eastman, Eastman, Quebec – a kanadai szálloda azt az európai hagyományt követi, hogy a forró szaunát hidegvizes medencével kell felváltani. A minden szolálgtatást magában tartlamazó csomag egy éjszakára 175 dollár.

Levni Hotel & Spa, Instanbul, Törökország – A török főváros szívében fekvő hotel igazi csemegét nyújt az utazóknak. a hagyományos gyógyfürdők mellett egzotikus fények és illatok teszi teljessé az élményt napi 123 dollálért.

Lasko Thermal Spa Resort, Lasko, Szlovénia – Szomszédunkban komoly medencehálózattal és természetes melegvízű forrásokkal találkozhatunk. A folyó és hegyek árnyékában meghúzódó kis falu egy valódi oázis Kelet-Európában. Egy hétvégét akár 194 dollárért is megcsíphetünk.

Red Mountain Resort, St. George, Utah – Akár a sivatag is nyújthat wellness élményeket. Csak jó helyen kell keresni. Egészen az Amerikai Egyesült Államokig kell utazniunk érte, de megéri: a wellnes mellett a konyha is remek.

Sunset Plaza Beach Resort & Spa, Puerto Vallarta, Mexikó – A hotel különlegessége: minden ablaka tengerre néz. A Spa privát strandja, romantikus hangulata sokaknak megér egy éjszakára 193 dollárt.

forrás: http://www.huffingtonpost.com