KÉPEK: Aston Martin babakocsi 007-es gyerekeknek

Már babakocsiban is van Aston Martin modell, a James Bond-filmek "autóellátója" a legkisebb 007-es ügynökökre is gondol.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2013. február 28. bencze.aron

Már babakocsiban is van Aston Martin modell, a James Bond-filmek “autóellátója” a legkisebb 007-es ügynökökre is gondol.


A babakocsi a brit Silver Cross céggel együttműködésben született. Ultrapuha bőrbélésű, futóműve, rugózása bármilyen tereppel álomszerű könnyedséggel birkózik meg, legyen az kavicságy, magas fű vagy zötyögős kőút. A kocsira nemcsak utasa nem panaszkodhat, hanem a szülő sem: a tolókar állítható magasságú, mindenki a neki legmegfelelőbb pózban tolhatja a kocsit, amelynek ára 700 ezer forint. Ennek ellenére várólistát kellett bevezetni, annyian akarnak belőle. A cég ugyanakkor csak korlátozott számban gyárt belőle, tervei szerint mindössze 800 gördül ki bradfordi üzeméből, mindegyik számozott példány lesz.

A babakocsik mindegyike – amennyire csak lehet – kézi gyártmány, az Aston Martin cégér – modernebbül: logó – jól látható mind a négy kerekén, alvázán, üléshuzatán. A Silver Cross cég már korábban is kitűnt azzal, hogy királyi csöppségeknek, sztárok sarjainak készített babakocsikat. A bondos modell áprilistól lesz kapható és csakis a Harrods áruházban – adta hírül a The Daily Mirror című brit lap.

Lapozzatok a többi képért!