Kibékült a Twilight szerelmespárja

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. szeptember 16. bencze.aron

Robert Pattinson rájött, hogy képtelen Kristen Stewart nélkül élni, ezért megbocsátott neki, és újrakezdik közös életüket.


ét hónap drámát követően mindenki megnyugodhat, és újra a gazdasági világválság a legnagyobb probléma a bolygón. Robert Pattinson és Kristen Stewart ugyanis kibékültek. Rob sokat rágódott az elmúlt hetekben arról, hogy miként tovább, de rájött, hogy képtelen a nyitott szájas távolba merengés királynője nélkül élni. Ezért hosszú, érzelmektől túlfűtött telefonbeszélgetések tucatjai alatt mindent átbeszéltek, és adnak egy újabb esélyt a közös jövőjüknek. Hamarosan egy eldugott Los Angeles-i házba költöznek, hogy ott tegyék helyre a Stewart félrelépése miatt megtört kapcsolatukat.

Tehát Pattinson vagy tényleg ennyire hülye, vagy igaz a pénteken napvilágot látott összeesküvés-elmélet, és az egész félrelépősdi csak egy óriási átverés volt, amivel a filmjeiket promózták. Hiszen ahogy a médiahack teória is megjósolta, pont a közelgő utolsó Twilight-film premierje előtt békültek ki.