Kisfia született Dr. Szöszinek

Egészséges fiúgyermeknek adott életet szerda éjjel Reese Witherspoon (36), a kis jövevény érkezését a színésznő sajtószóvivője is megerősítette - írja a Blikk.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. szeptember 29. bencze.aron

Egészséges fiúgyermeknek adott életet szerda éjjel Reese Witherspoon (36), a kis jövevény érkezését a színésznő sajtószóvivője is megerősítette – írja a Blikk.


A kisfiú a Tennessee James nevet kapta, s mamájával együtt kitűnő egészségnek örvend.

A bulvárlap cikkében arra is kitér, hogy a hír annál is inkább örömteli, mivel a múlt hónapban a várandós Reese Witherspoon pár napot egy Los Angeles-i klinikán volt kénytelen tölteni, mivel váratlanul idő előtt beindult a szülés, de végül sikerült a dolgot kihúzni az előre eltervezett idő­pontig.

A Dr. Szöszi sztárjának a kis Tennessee a harmadik gyermeke, az első házasságából, Ryan Phillippe-től született Avát (12) és Deacont (8) új párjával, Jim Tothtal nevelik együtt.

A kisbaba és mamája már tegnap elhagyhatta a klinikát, de a neheze még csak most következik, hisz a színésznőnek a pici mellett a két nagyobb gyerekre is időt kell szakítania. Ráadásul nem maradhat túl sokáig otthon a picivel, mivel az Oscar-díjas színésznőnek három filmje is előkészület alatt áll, amelyeket 2013-ban le kell forgatnia.