Kit vesz feleségül Harry herceg?

Alig egy héttel II. Erzsébet és Fülöp herceg 70. házassági évfordulója után jelentette be Harry herceg, hogy feleségül veszi Meghan Markle-t, akivel kábé egy éve járnak. A királynő is áldását adta a frigyre, úgyhogy már semmi nem állhatja útját a 2018-as tavaszi esküvőnek és a közös Sandrinham-i karácsonyozásnak

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
színek
2017. november 29. Dívány

Nagy esély van rá, hogy a 33 éves Harry és a 36 éves Meghan a Sussex-i hercegség rangját kapják meg, azt meg még nem tudni, hogy a Westminster apátságban, a St Paul katedrálisban vagy a Windsor kastélyban lesz-e az esküvő. Az viszont már biztos, hogy a Nottingham Cottage-ben fognak élni, a Kensington palotában, Vilmosék szomszédságában.

Mióta?

Markle és a herceg egy éve jelentették be, hogy járnak, de már előtte 4-6 hónapot titokban randiztak. Az eljegyzés sem most történt, hanem korábban novemberben, de kettejük dolga, hogy pontosan melyik nap, szóval a brit sajtó se feszegeti a témát (bezzeg a koszorúslányokét!). Harry az eljegyzés előtt nemcsak II. Erzsébettől kért engedélyt a házasságra (aki boldogan megadta azt), hanem Meghan szüleitől, Thomas Markle-től és Doria Raglandtól is.

Meghan Markle amerikai állampolgár, de már átköltözött Londonba, két szeretett kutyáját és személyes tárgyait nemrég áthozatta Angliába. A 36 éves színésznő leginkább onnan ismert, hogy ő játszotta Rachel Zane szerepét egy amerikai sorozatban, a Brilliáns elmékben – már abbahagyta a színészkedést. Vélhetően 2016 nyarán találkozott először Harryvel, aki nem sokkal később bemutatta kaliforniában Katalinnak és Vilmosnak. A herceg állítólag álnéven követte Instagramon – Markle amúgy egy ideje készülhetett a hercegi házasságra, mert Instagramján április óta nem posztolt semmit.

A cikk itt folytatódik!