Könnyek az X-Faktor színpadán

Megrendítő pillanatok éppúgy voltak az X-Faktor 2012 harmadik válogatóján, mint meghökkentő vagy akár mosolyfakasztó percek. Az újabb adás bizonyítja, vannak még olyan tehetségek, akik felfedezésre várnak.

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. szeptember 16. bencze.aron

Megrendítő pillanatok éppúgy voltak az X-Faktor 2012 harmadik válogatóján, mint meghökkentő vagy akár mosolyfakasztó percek. Az újabb adás bizonyítja, vannak még olyan tehetségek, akik felfedezésre várnak.


Seyfried Dániel Fred nevéhez fűződik a műsor első igazán nagy pillanata, hiszen barátnőjének címezve énekelt egy dalt, arra azonban senki nem számított, hogy a romantikát nélkülöző, meghökkentő produkcióval rukkol elő. A dalszöveg ugyanis egy buli utáni másnap nehéz pillanatairól szólt. A barátnő színrelépése jelentette a legnagyobb meglepetést, a fiatal lány ugyanis a háttérben nézte szerelme produkcióját. Együtt fogadták a színpadon a mentorok engedélyét a folytatáshoz.

Jáger Kinga csupán 17 éves, de már jelentős zenei múlttal rendelkezik. A Böhönyéről érkező jelentkező három éve például a Balkán Fanatikkal dolgozott együtt, mégis úgy gondolja, az X-Faktor segítségével érheti el azokat a célokat, amelyeket kislány kora óta dédelget. Geszti Péter a produkció után megjegyezte, őt elnézve rájött, mennyire szeretne újra fiatal lenni. Nemcsak ő, hanem többek mellett Lökös Kinga, Feng Ya Ou Ferenc, Nagy Szilárd is továbbjutott. Szabó Dávid közönségkedvenc produkciója után Geszti azt mondta, ő a tökéletes X-Faktor jelölt, míg Keresztes Ildikó megígérte, ő lesz az első, aki jegyet vált az eddig színészként érvényesülő fiatalember első fellépésére. Visszatért a tavaly a Táborban búcsúzó Fehér Zoltán. Akkor nagyon megviselte a 25 éves fiatalembert a búcsú, de az elmúlt egy évben mindent a visszatérésnek rendelt alá. Fogyott 27 kilót, fogszabályzót tetetett fel, változtatott az öltözködésén és azon, hogyan ad elő egy dalt. Nem véletlen, hogy sikerült meggyőznie a négy mentort, helye van a mezőnyben, akárcsak Mihálka Györgynek, akinek szereplésére Nagy Feró csak annyit jegyzett meg, csodálatos volt.

Szintén meggyőzte Malek Miklósékat Antal Tímea. Az Erdélyből érkező lány produkciójában nem volt hiba, épp azt tanácsolták neki, egy kis lazaság még nem ártana. Lazaságban azonban nem volt hiány Ónodi János számában. A kétegyházi fiú különleges hangjával nyűgözte le az ítészeket, és jutott tovább a Táborba.

A harmadik válogatót Lass Bea előadása zárta. Keresztes Ildikó a könnyeivel küzdött, de mindenki meghatódott a 29 éves színésznő előadásán – ő maga is. Geszti Péter szerint ő volt 2012-ben az első olyan előadó, akinek éneklése alatt szinte megállt a kés a levegőben. Nem is volt kérdés, hogy ő is folytathatja a műsort.