Koraszülöttek, karácsonyi vásár és babaexbo – hétvégi programok

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. november 16. szabo.daniel


A koraszülöttekért teregetünk

Babazoknikból fűzött szárítókötéllel hívják fel a figyelmet a koraszülés problémájára a november 17-én az 56-osok terén. Csatlakozzatok!
2012. november 17-én a Koraszülöttek Világnapján a Koraszülöttekért Közhasznú Egyesület nagyszabású akciót szervez az 56-osok terére.
Részletek itt.

4. Kézműves Magyar Ízek Vására

Budapest, Millenáris
november 16-18.
Itt a november, közeleg a hurka-kolbász szezon, de aki nem szeretne várni az ízletes magyar csemegékre, annak a 4. Kézműves Magyar Ízek Vásárán a helye! Hiszen több mint 100 különböző ízű hurkát, kolbászt szalámit és 30 féle újbort kóstolhatnak végig a látogatók november 16-18. között a budapesti Millenáris B épületében.

EUShorts 2012

Európai Rövidfilm Fesztivál
Budapest, Toldi mozi
november 16-22.
Kicsi, színes, fogyasztása nem vesz sok időt igénybe, hatása viszont annál tartósabb. Sőt, egy maréknyi leküldésével még változatosabb élményekben lehet részünk. Ajánlott napi bevitel: november 16-22-ig, napi 2-3 blokkban. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze mozipénztárosát, fesztiválszervezőjét. Rendelés a Toldi moziban.

Őszi Orchidea és Bromélia Kiállítás

Budapest, Vajdahunyadvár
November 16-17-18., 9-17 óráig
A Magyar Orchidea Társaság november 16. és 18. között újra megrendezi őszi Orchidea és Bromélia Kiállítását a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban. A háromnapos program a Budavári Kertészet előtt tiszteleg, többek között bemutatja a Budavár cattleya távoli leszármazottait, a színes, nagyvirágú Cattleya hibrideket.

TEDxYouth@Budapest fórum

Budapest, Belvárosi Színház
november 17. (szombat), egész nap
November 17-én személyes, a TED-előadások hagyományait követő formában mutatkoznak be azok a fiatalok, akik a rendkívüli ötletek és formabontó megoldások mögött állnak. Fiatal tehetségek, akik versenyeken, pályázatokon, tanulmányaik során, szakmájukban vagy hobbijukban újító elképzelésekkel tűnnek ki, kimagasló eredményeket érnek el.

Budapesti Karácsonyi Vásár

Budapest, Vörösmarty tér
2012. december 24-ig
A Budapesti Karácsonyi Vásárt a tíz legjobb karácsonyi vásár között tartják számon Európában. A látványos forgatagnak a Vörösmarty tér ad otthont minden évben hagyományosan november végétől december 24-ig. A vásáron nép- és iparművészek természetes anyagokból, eredeti kézműves technikával készült portékáikat árusítják.

Babamama Expo

Budapest, Papp László Sportaréna
november 16-18.
Idén is beleadtak a szervezők apait-anyait, hogy a várandósok és kisgyermekesek is megtaláljanak minden nélkülözhetetlen babaterméket, újdonságot és hasznos ötletet. A 200 kiállító mellett idén is rengeteg helyszíni tanácsadás és szakértő áll a látogatók rendelkezésére, egész napos színpadi programmal és felejthetetlen élményekkel fűszerezve.