Gyönyörű levelet írt Mark Zuckerberg és párja újszülött kislányuknak!

Megszületett Mark Zuckerberg és felesége második gyermeke. A házaspár csodás levelet írt a babának!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
színek
2017. augusztus 29. Családháló

“Priscilla és én nagyon boldogok vagyunk, hogy megérkezett hozzánk kislányunk, August. Írtunk neki egy levelet arról a világról, amiben fel fog nőni – reméljük, nem túl gyorsan!” – írta a közös fotóhoz a Facebook alapítója.

A levél pedig így szól:

“Kedves August,

Isten hozott a világban! Édesanyád és én kíváncsian várjuk, milyen emberré fogsz válni.

Amikor a nővéred született, írtunk neki egy levelet a világról, amiben reményeink szerint felnő majd – amiben te is fel fogsz nőni: egy jobb oktatást nyújtó, kevesebb betegséggel küzdő, erősebb közösségekkel bíró, és az egyenlőségnek jobban helyet adó bolygón. Leírtuk, hogy a folyamatos tudományos és technológiai fejlődésnek köszönhetően a ti generációtok egy sokkal jobb minőségű életet élhet, mint a miénk, és a mi felelősségünk, hogy ez valóban így is legyen.

Noha a média főleg a rossz dolgokra fókuszál, mégis hiszünk abban, hogy előbb-utóbb a pozitív dolgok győzedelmeskednek. Optimisták vagyunk a generációtokat és a jövőt illetően.

De ahelyett, hogy a felnövekedéséről írnánk, a gyerekkorodról akarunk beszélni. A világ igen kemény hely tud lenni. Ezért fontos, hogy mindig csinálj magadnak időt játszani.

Amikor nagyobb leszel, elfoglaltabbá válsz, ezért remélem, addig lesz időd minden egyes virágot megszagolni, és minden szép levelet betenni a kosaradba. Remélem, annyiszor olvasod majd el a kedvenc Dr. Seuss könyveidet, hogy egy idő után saját történeteket találsz ki. Remélem, hogy olyan sokszor ülsz majd körhintán, hogy minden egyes festett lovat megszelídítesz! Remélem, hogy annyi kört futsz majd az udvaron és a nappaliban, amennyit csak akarsz. És remélem, hogy sokat alszol majd. Remélem, jó alvó leszel. És remélem, hogy még álmodban is érzed majd, mennyire szeretünk Téged!

A gyermekkor varázslatos. Csak egyszer vagy gyerek életedben, úgyhogy ne azzal töltsd, hogy a jövőd miatt aggódsz. Az a mi dolgunk, és mi minden lehetőt megteszünk, hogy a világ egy jobb hely legyen neked és a generációd minden gyerekének.

August, nagyon szeretünk Téged, és örömmel várjuk, hogy együtt éljük át veled ezt a kalandot! Örömmel és szeretettel teli életet kívánunk Neked, és ugyanazt a reményt, amit Te adsz nekünk!

Szeretettel:

Anya és Apa”