Lassúzástól a repülésig – programok hétvégére

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. június 08. bencze.aron

Noha péntek koraeste elindult a futball Eb, legalább a délelőttöt érdemes a szabadban tölteni. Ehhez próbálunk segítséget nyújtani válogatásunkal.  

Nagy Lassúzós Nap

(Budapest, Margitszigeti Atlétikai Centrum – június 9. szombat, 17:00)

A Milka Nagy Lassúzós Napjaingyenes rendezvény, melyre kicsiket és nagyokat, idősebbeket és fiatalokat, szerelmeseket és szingliket is várnak, hogy az érdeklődők együtt fedezhessék fel újra a leggyengédebb táncot, a lassúzást. A vidám, zenés rendezvényen megkísérelnek megdönteni egy Guinness-rekordot, a jelenlévők lehetnek a legnagyobb egy időben,egyszerre lassúzó közösség a világon. A rekordhoz 5032 ember elég lehet!

 

Red Bull Röpnap

(Budapest, Kopaszi gát – június 10. vasárnap, 12:00)

Június 10-én kiderül, hogy a magasröptű álmok képesek-e szárnyra kapni, vagy pedigzuhanórepüléssel fognak befürödni a Lágymányosi öböl vizében. A Red Bull Röpnap egy olyan kihívás, ahol bárki próbára teheti a hősiességét és a szürkeállományát egyaránt, hiszen egy házi készítésű jármű tervezése, megépítése és látványos röptetése összetett feladat.

 

Funside Budapest nemzetközi táborok

(Budapest – június 18 – augusztus 31.)

A budapesti Funside táborokban a nyelvtanulás sikerét ötvözik a sportolás élményével, miközben igazi nyári tábori hangulatot teremtenek számodra egy napközis táborban. A Funside angol-tenisz napközis nyári tábor Budapesten, a Villányi úton kínál minőségi sport és nyelvi programokat szép környezetben, kiváló tanárokkal, eső-biztos fedett teniszcsarnokokkal, kreatív kiscsoportos angolórákkal és sok játékkal 5-12 éves táborozóknak egész nyáron.

 

Keressük a “legszínesebb szót”

(Budapest, Erzsébet tér – június 20-ig)

A Fővárosi Beszédjavító Intézet és a Színes Város Csoport pályázatot hirdet nyelvbarátoknak, hogy találják meg a “legszínesebb magyar szót 2012-ben”. A szervezők a javaslatokat fényképeken várják, amelyek tanúsítják, hogy a pályázók az általuk jelöltszót elhelyezték az Erzsébet téri üzenőfalon. A döntést internetes szavazással az érdeklődők közösen hozzák meg. Az esemény megnyitója kedden lesz, nem várt meglepetésekkel.