Legcsúnyább karácsonyi pulóverek – képekben!

Léteznek azok a ruhadarabok, melyet jó ízlésű ember akkor sem hord, ha fizetnek érte. Ennek ellenére nem ritkán találkozunk karácsony idején olyan pulóverekkel, amik láttán sokkot kapunk. Az artsyswag.com oldal összegyűjttöte a legocsmányabb darabokat. Mi is válogattunk belőle... Kedves rokonok figyelem! Itt az ideje az ihlet-gyűjtésnek!

A cikk több mint 3 éves. Tartalma elavult információt tartalmazhat.
2012. december 08. bencze.aron

Léteznek azok a ruhadarabok, melyet jó ízlésű ember akkor sem hord, ha fizetnek érte. Ennek ellenére nem ritkán találkozunk karácsony idején olyan pulóverekkel, amik láttán sokkot kapunk. Az artsyswag.com oldal összegyűjttöte a legocsmányabb darabokat. Mi is válogattunk belőle… Kedves rokonok figyelem! Itt az ideje az ihlet-gyűjtésnek!


Nemcsak a téma, de a kidolgozás is botrányos, szegény rénszarvas a kis csengettyűvel a nyakában feltehetőleg elbújna a fenyőágak mög, ám sajnos a méreteiből adódóan erre esélye sincsen…

 

 

Hát nem édes, ahogy a macsekok aranyosan kitolják a nyelvüket? A jól lakott napközis életérzést tovább erősíti az a piros kis masni, na és a szintén piros szívecskék a pulóver ujján… 

 

 

Igazi gyöngyszer a harmadik darab is: nemcsak a színvilág nyugtatja a szemet, de a gyöngyörűen kidolgozott karácsonyfa is. Öreg mackónk ugyan kissé betépett pózban feszül a bal alsó sarokban, de az ünnepi hangulatban ez igazán mellékes…

 

 

Azok a boldog békeidők, mikor minden ház előtt western kalapos hóember mosolygott ránk hetyke zöld sállal a nyakában. A negédesen idillikus kisvárosi életérzést hűen átadó puleszban csak igazi nagymamák kedvence feszíthet!

 

 

Remélhetőleg egy decemberi bimbózó szerelem esetén első randin senki sem jelenik meg ebben a darabban. Igaz, tíz év házassság után sem ajánlott az ünnepi hangulatot ketté törni vele, de a kőbányai piacon remélhetőleg néhány ínyenc már begyűjtött magának ebből.

 

 

Nemcsak a pulóver témája vagány, de a hópehely kidolgozása is hangsúlyozza: viselője esetében valódi sportemberrel van dolgunk. Bár a képen is látható kéztartás csak egy elkapott pillanat, ám feltehetőleg a gazdája még az óriássánc tetején is nyugodtan tekintene szét. Látványa nemcsak vidámságot, de életerőt is kölcsönöz gazdájának. Míg fel nem veszi…

 

Nehéz szavakba ölteni az az érzést, amit kivált belőlünk ez a szent darab. Készítője kifinomult ízlését nemcsak a merész színrányalatok, de az egyedien feldíszített karácsonyfa is bizonyítja. A felső horizontot uraló sárga pedig remekül szimbolizálja Jézus születését övező bizonytalanságot. 

 

Ha még sosem bújtál pirosorrú rénszarvashoz, akkor nosza! Vissza nem érő alkalom vár mindenkire, már, ha képesek vagyunk leggyőzni undorunkat. De egy ilyen aranyos állatkának ki tudna ellenállni…?