Családháló

Kezdőoldal Színek A legviccesebb szülői kamuk

A legviccesebb szülői kamuk

Hazudni nem szép dolog. De néha annyira hasznos, hogy a fene bánja. Válogatás a legordasabb szülői kamukból a kikapcsolt internettől a kolbászt tojó disznókig.

Dívány,

Egy brit tévés, aki nem mellesleg három gyerek apja is, arra kérte a követőit Twitteren, osszák meg, mik voltak a legemlékezetesebb mentéseik/koholmányaik, amikkel sikerült leszerelniük egy hisztis vagy rakoncátlankodó kölyköt. A válaszok alapján úgy tűnik, bizony a fáradt, lusta vagy épp a gyerekeik csokikészleteire rendszeresen rájáró szülőket sem kell félteni, ha hárítani kell.

Következzenek a legkreatívabb/legkegyetlenebb füllentések, ezúttal a szülők, nem pedig az ebben látszólag verhetetlen gyerekek részéről. Lehet, hogy ezt adják vissza?

  • „Apa nem hall a sötétben. Ha felébredsz, anyádat hívd!”
  • „Azok nem kelbimbók, hanem káposzta babák!”
  • “Az a furcsa dolog a falon [füstjelző] a télapó lehallgató készüléke.”
  • “Ha zenél a fagyis autó, az azt jelzi, hogy elfogyott a jégkrém.”
  • “A leghangosabb, legidegesítőbb játékok SAJNOS mind a ritka, és csak nagy nehézségek árán beszerezhető ’B’ típusú elemekkel működnek.”

A cikk itt folytatódik!

Hozzászólások

hozzászólás

CÍMKÉK:
Read previous post:
Harc az anyai halálozás csökkentéséért

Egy amerikai biogyógyszercég 500 millió dollárt ajánlott fel az anyák halálozásának csökkentésére. A kezdeményezés Magyarországon is elindult, fővédnöke Novák Katalin...

Close